Akin sonuçtan çok memnun

16 Ağustos 2024 11:46
Akin'in Teşekkür Mesajı
“Masterpass müşteri hizmetleri yetkilileri sorunu gidermek için süreci yakından takip ettiler. Sorunum giderildi. Teşekkür ediyorum.”

Masterpass hesabıma hiçbir uygulama üzerinden kart ekleme yapamıyorum bağlantı hatası veriyor.
İstanbulkart-Obilet-GETİR-Chippin -MoneyPay bütün bu uygulamalarda Masterpass eşleşmesi ve kart ekleme seçeneği var ama kart eklenmiyor. Bazı kartların bankalarına ait mobil şubelerinde Masterpass kart ekleme seçeneği var oradan oluyor. Ancak benim eklemek istediğim kart dijital kart ve bu kartın uygulamasında Masterpass a kart ekleme seçeneği yok.
Masterpass Türkiye internet sitesine giriş yaptım oradan da Masterpass a kart ekleme seçeneği bulamadım maalesef...

Bu konuda çözüm için yardım bekliyorum ivedilikle

16 Ağustos 2024 11:50 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Merhaba; İletmiş olduğu bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle en kısa süre içerisinde iletişime geçilecektir. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

17 Ağustos 2024 16:54
Masterpass'A Kart Ekleyemiyorum

Çok mağdur durumdayım Lütfen süreci hızlandırabilir misiniz hala sorun devam ediyor Masterpass altyapısını kullanarak ödeme alan hiçbir uygulamada hiçbir bankanın kartını Masterpass a ekleyemiyorum. Kart bilgilerini girdikten sonra devam edince kartın ait olduğu bankadan işlem kodu gelmesine rağmen sunucu hatası bağlantı hatası gibi hata bildirimi geliyor ve kart ekleme yapamıyorum Çözüm için daha hızlı aksiyon alınmasını rica ediyorum

18 Ağustos 2024 22:21

Masterpass hala sorunumu gideremedi. Süreç çok uzadı Mağduriyetim devam ediyor.

19 Ağustos 2024 15:02

Merhaba; İletmiş olduğunuz bildirim tarafımızca değerlendirmeye alınmıştır. Gerekli incelemeler yapıldıktan sonra sizlerle konu ile ilgili e-posta ile iletişime geçilerek bilgi aktarılmıştır. Saygılarımızla, Masterpass Müşteri Hizmetleri

23 Ağustos 2024 09:44

30 Eylül 2024 18:11
Nezir sonuçtan çok memnun

07 Ocak 18:23
Masterpass Kart Ekleme Sorunu Ve Hata Mesajı

11 Mart 10:23
Begüm sonuçtan çok memnun

12 Eylül 2024 16:35
"Çok yardımcı oldular ve hemen çözüldü çok teşekkür ederim"
Sabahat sonuçtan çok memnun

Sabahat
07 Kasım 2024 12:41
"Hızlı dönüşünüz için teşekkürler ancak internetten müşteri hizmetlerinize telefon yoluyla ulaşamamak kötü bir durum çoğu kişi mail atmıyor ya da Şikayetvar a yazmıyor çünkü direk aramak istiyor"