Master Kuaför Paramla Rezil Olduğum İşletme

26 Ocak 2024 08:26

Arkadaş tavsiyesi ile gittiğim ve bin pişman olduğum bir kuaförden bahsetmek istiyorum. Sabah 9 buçuktan akşam 5'e kadar saçıma açma işlemi uygulandı. Sinir krizi geçirecek durumdaydım, keşke çektiğim sıkıntıya değseydi. Sözde bakım ve Brezilya fönü yapıldı. Saçımı iki gün sonra yıkadığımda saçlarım yine dalgalıydı ve şu an 3 hafta oldu, herhangi bir etkisi kalmadı. Renk zaten tutmadı. Çalışan M******* isimli 19 yaşındaki genç arkadaş, bu işi beceremediğini düşünüyorum. Beğenmediğimi anladığında 'benim direksiyon sınavım var' diyerek işini yarım bırakıp ortadan kayboldu. Akşamüstü, hafta içi sınav olmadığını bildiğimiz halde, başka bir arkadaş kesim işlemine devam etti. Tırnaklarımı yapan uzun boylu, zayıf bir kadın, tırnak etlerimi kanattı ve tırnak kenarından değil, parmağın ortasından sıkıştırmak gibi tecrübesiz bir harekette bulundu. Sinirlendiğim halde kırmamaya çalışarak 'sen beni sağlam göndermeyeceksin sanırım' diyerek espri yaptım. Ayrıca, saçların yumuşacık olacağı vaadiyle bana saç kremi ve şampuan satmaya çalıştılar. İkisine toplam 1200₺ ödedim. Ne ben ne de arkadaşım ürünlerden memnun kaldık; şampuan hiç köpürmüyor, kokusu yok ve yumuşaklık sağlamıyor. Saçlarım keçe gibi oldu ve taranmıyor. Hiç bu kadar kötü bir durumda olmamıştı saçlarım ve düzelmiyor. Aldığınız parayı hak etseydiniz keşke. Kimseye önermiyorum. Yazıklar olsun yaptığınız işe. Eğer paranızla rezil olmak istiyorsanız, gitmeniz gereken adres Master Kuaför.

Yunus

Merhabalar değerli misafirimiz ben master kuaför işletme sahibi yunus ö** yaşadığınız mağduriyet Şahsım adına beni gerçekten çok üzdü sizi bu konuyla ilgili memnun etmek adına elimden ne geliyorsa bütün samimiyetimle tekrar salonumuzda ağırlamak isterim

Abide sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2023 23:03

17 Eylül 2024 22:49