Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 12:52

Marshall silikonlu özel mat boya defne yaprağı rengi aldım. 5 gün önce duvarımı boyattım. Bugün duvarda parmak izleri gördüm. Hiçbir ürün kullanmadan bezi ıslatıp sildim sadece. İzler çıkmadı. Bırakın izleri sildiğim yerler parlak parlak oldu. Bu ne korkunç bir olay. Silinebilir boya diye aldık. Evin diğer tüm duvarlarını da farklı renk boyadık şimdi duvara dokunmaya korkuyoruz izler çıkmıyor. Boya silinebilir değil. Mağduriyetimi karşılayın lütfen bu olayın peşini bırakmayacağım. Silinebilir olarak sattığınız boya silinemiyor iz bırakıyor gerekirse davamı açacağım

30 Eylül 2024 12:57

Yetkili ile görüştüm. Bana boya kutusunun barkodu göndermemi istiyor. Öncelikle 1 hafta önce ustanın yaptığı boyanın kutusunu ben nereden bulayım. İkincisi bu boyanın 30 gün silinmemesi gerektiğini söylüyor. Vatandaş bu durumu nereden bilebilir kutunun üstünde kullanım şekli yazıyor mu dedim hayır diyor. 30 gün duvara dokunmamak gerekiyormuş yani savunması mantık dışı. 30 gün silinmemesi gerektiği de kendi uydurduğu bir şey bence. Üçüncüsü de 2.5 litre yeni boya göndermek için sitedeki şikayetimi silip 5 yıldız vermemi istiyor kontrol edip öyle gönderecekmiş. Evime de göndermiyor. Asla probleme çözüm bulunmuyor. Yani kocaman Marshall markanın bölge sorumlusu dediği kişinin çözümüne bakın böyle bir şey olamaz. Boya silinebilir falan değil. 30 gün kollar havada gezmek gerekiyor duvara değmemek için. Tüketici olarak hakkımı arayacağım. Davada görüşeceğiz

30 Eylül 2024 12:57

İlk defa bir yer boyatmıyorum. Marka üstünde silinebilir yazıyorsa o boya kuruduktan sonra silinebilir olması gerekir. Tüketicinin artısını eksisini bilmesine gerek yoktur. Telafi amaçlı yeni boya göndermek için yorumları silip 5 yıldız vermemi istemek ayıp bir şeydir. Boya yapıldıktan sonra 30 gün silmemeniz gerekiyordu diyerek suçu tüketiciye atmak mantık dışıdır. Tüketici olarak böyle ayıp durumun gereğini yapacağım. Sözde kocaman Marshall boya deniyor ayıp ya

30 Eylül 2024 12:53

Yetkili ile görüştüm. Bana boya kutusunun üstündeki barkodu göndermemi istiyor. Öncelikle 1 hafta önce ustanın yaptığı boyanın kutusunu ben nereden bulayım. İkincisi bu boyanın 30 gün silinmemesi gerektiğini söylüyor. Vatandaş bu durumu nereden bilebilir kutunun üstünde kullanım şekli yazıyor mu dedim hayır diyor. 30 gün duvara dokunmamak gerekiyormuş yani savunması mantık dışı. 30 gün silinmemesi gerektiği de kendi uydurduğu bir şey bence. Üçüncüsü de 2.5 litre yeni boya göndermek için sitedeki şikayetimi silip 5 yıldız vermemi istiyor kontrol edip öyle gönderecekmiş. Evime de göndermiyor. Asla probleme çözüm bulunmuyor. Yani kocaman Marshall markanın bölge sorumlusu dediği kişinin çözümüne bakın böyle bir şey olamaz. Boya silinebilir falan değil. 30 gün kollar havada gezmek gerekiyor duvara değmemek için. Tüketici olarak hakkımı arayacağım. Davada görüşeceğiz

26 Eylül 2024 13:08 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

26 Eylül 2024 13:09

Ev içinde yenileme yapıyorum. Kısa sürede iletişime geçilirse sevinirim değiştireceğim çünkü boyayı böyle olmaz. Haber bekliyorum sizde en geç 3 gün içinde

28 Eylül 2024 13:19

Bölge sorumlusu tarafından iletişime geçileceği söylendi hala bir şey yok. Duvara başka işlem yapılacak hatanızı düzeltmenizi bekliyorum. Ya silinebilir diye insanları yanıltmayın ya da yaptığınız hatayı düzeltin. Bu nasıl bir olay ya. Ben de üreteyim bir boya. Silinebilir diyeyim ama duvarların içinden geçsin ne ala. İletişime geçirmezse gerekli işlemleri başlatacağım

Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 16:05
Silinebilir Boya Mağduriyeti: Parmak İzleri Ve Lekeler
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silinebilen Boyada Parlama İzi

12 Ağustos 2024 13:58
Merih sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 19:16
Silinebilir Denilen Boya Leke Bırakıyor!
Zemzem sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2024 14:04
Silinebilir Boya, Silinmiyor: Marshall Maximum'un Hayal Kırıklığı
Emre sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:02