Emre sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 15:02

Yeni evim için Marshall silikonlu Sedef ışıltısı rengini çok beğenerek aldım. Boyacım da özenle boyadı. Özellikle bu boyayı alma sebebim küçük çocuğum olduğu için boyanın silinebilir özellikte olmasıydı. Evi boyattıktan sonra özellikle spot ışıklarının altında 'damla şeklinde lekeler' ve ıslak mendille ufak bir silme işlemi yapmamda aşırı derecede parlama izi kaldı. 1 hafta geçer diye bekledim ancak parlama izi geçmedi. Daha önce de Marshall boya kullandık, hatta boyacım Marshall dışında boya kullanmadığını, kendileri için en iyisinin bu marka olduğunu belirtti. 1 hafta sonra boyacımı çağırdığımda izi gösterdim, kendisinin de çok şaşırdığını, daha önce böyle bir şikayet almadığını belirtti. Yaşadığım bu mağduriyetin Marshall tarafından giderilmesini istiyorum. Ürün eğer silmeye uygun değilse bunun da üründe belirtilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir daha tercih eder miyim bilmiyorum.

30 Temmuz 2024 16:09 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sayın ilgili; Öncelikle müşterimize Marshall markasını tercih etmiş olmasından dolayı teşekkür ediyoruz. Kendisiyle en kısa sürede iletişime geçilecektir. Saygılarımızla... Marshall Boya ve Vernik San.A.Ş.

Emre
Emre
09 Ağustos 2024 17:42

Şikayetim çözülmedi

Esra sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2024 16:05
Silinebilir Boya Mağduriyeti: Parmak İzleri Ve Lekeler
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2024 12:52
Marshall Silikonlu Özel Mat Boya Silinince İz Bırakıyor
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silpak Boyası: Beklenmedik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

12 Aralık 2024 16:35
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

Marshall Silinebilen Boyada Parlama İzi

12 Ağustos 2024 13:58