Marmaris Devlet Hastanesi Şikayetçiyim

17 Temmuz 2023 11:10

17 Temmuz sabah 08:40 Marmaris Diş polikliniğine randevuma 08:30'da icabet ettim. Diş Doktoru ***'e saat 10:00'a kadar bekledim ve gelmedi. Başka bir randevum olduğu için ayrılmak zorunda kaldım. Bu arada hasta kayıtta doktor u arayıp ne zaman geleceğini ya da gelip gelmeyeceğini sormalarını rica ettim. Kayıtta sağ tarafta oturan eleman ismini vermek istemedi, iş tanımlarında doktoru aramak olmadığını ve sadece lütuf olarak yapabileceklerini söyledi. Diğeri yardımcı olmak istedi ama araya girip kaba konuşmalar yapmayı ve kadın halimle benim bu işin üstüne gitmemi eleştirdi. Son derece bilgisiz, saygısız ve kadın düşmanı bir sağlık memuru elinden gelse kalkıp üstüme yürüyecekti. Marmaris hastanesine şikayet edeceğim gibi başhekim hatta Sağlık Bakanlığına kadar gideceğim. 1 saatten fazla hastasını bekleten Doktor ve hastaya yardımcı olmamak ve çıkışmak için bahane arayan sağlık memuru. O polikliniği kapatın, hizmet vermeyin daha iyi olur. Hastaları hesaba almadığınız yerde zaten hiç hizmet vermeyin. Sonra iyi memur beni arayıp saat 10:30'da Doktor'unuz teşrif etti, dilerseniz gelen diyor. Hastasını 1.5 saat bekleten doktora dişimi emanet edecek ve düzensiz kuralsız yere bir daha gitmeyeceğim. Kendi hatalarını biliyorlar, bir de bekleme odası başına güvenlik görevlisi koymuşlar, hastalara içeri girmeyin diye direktif verip duruyor. Orası hapishane değil, hastane derdi olan geliyor. Utanın diyeceğim ama utanmayacağınız belli, vatandaşı şamar oğlanı gibi göremezsiniz. Bir de kadın halinle diyemezsiniz. Böyle zihniyetleri devlet dairelerinde istemiyoruz.

Marmaris Devlet Hastanesi Dis Hekimi Mağduriyeti

09 Mart 2024 11:53

Marmaris Devlet Hastanesinde Sabah Hizmete Geç Başlanıyor

04 Ağustos 2025 10:42
İrem sonuçtan hiç memnun değil

Marmaris Devlet Hastanesi Doktorun İlgisizliği Ve Yetersiz Bilgilendirme Mağduriyet Yarattı

08 Temmuz 2025 20:08

23 Ocak 2025 17:13