Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Telefonlar Açılmıyor

10 Ağustos 2024 14:20

Maltepe başıbüyük Marmara diş hekimliği fakültesinde bir ay önce dişimi kanal tedavi ettim, geçici dolgu koydular. İkinci kez gidecektim onun için beni arayıp çağıracaklarını söylediler.

Bir aydan fazla oldu henüz çağırmadılar geçici dolgu zaten çok dayanıklı bir şey değil iki hafta sonra düştü arıyorum sürekli asla telefona bakan yok. Hep beklemedesiniz diyor ama bir türlü sıra gelmek bilmiyor.

Selma
Selma

Marmara Üniversitesi çocuk dişe çocuğumu getirdim doktor Şeyma Topal çocuğumun dişinin kanal tedavisi olacağını ek ücret vererek bunu yapabileceğini söyledi kabul ettim fakat bir buçuk saat tamı tamına çocuğum dişçi koltuğunda kaldı ve kendisi yapamayıp sağdan soldan stajyer doktor toplayıp d onlara da müdahale ettirdi bunlar bibara çok panikledi fakat ne oldu dediğimde annesi panik yapma bunlar doğal şey çocuğun kanalı çok dar giremedim dedi ve hemen kapatıp dolguyu bizi eve yolladı ben Gebze'de özel doktora getirdim ve oda dişe çok zarar verilmiş artık kanal olmaz dedi ve çekilmesi gerektiğini söyledi yetişkin dışı bu dış ayrıca ve dış çekildi bir sürü stajyerler çalışıyor resmen benim çocuğumu deney yaptılar hakkımı helal etmiyorum dikayetcide olacağım

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Restoratif Bölümüne Sıram Gelmişti Ancak Muayene Bile Etmeden

10 Nisan 2024 04:51