Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Marmara Et Köylüce Fiyat Sorunu

Marmara Et Köylüce Fiyat Sorunu
03 Nisan 2024 09:09

Üç adet küçük dilim sucuk, iki kola, bir adet küşleme, bir adet Adana ve 350 TL'den iki kişilik Ramazan menüsü dedikleri, normalde müessesenin ikramı olan mezeler ile birlikte fiyatı görseldedir.

04 Nisan 2024 11:05 (Şikayetten 1 gün sonra)
05 Nisan 2024 05:33

Ben et fiyatları ve diğer fiyatlarınıza bir şey demedim zaten. Ramazan menüsünde sizin ikram diye yazdığınız şeyler var sadece. Biz çorba bile içmedik. Ortada bulunan tekli mezeler ve tek termos çaya 700 TL verdim. Böyle bir şey olamaz. İkram olan bir şey nasıl paralı oluyor bunu da anlamış değilim. Evet her şey pahalı haklısınız. Ben ekstradan aldığım et fiyatlarına bir şey demiyorum. Siz ikramlarınızı bana 700 TL'ye verdiniz. Yazmışsınız zaten yanına ikram diye cevabınızda. Bunu kabul etmiyorum. Çorba olmayan bir ramazan menüsü olur mu. Ben hurma ve dilim peynirle mi orucumu açacağım sadece.

05 Nisan 2024 05:45

Ben para koparma derdinde de değilim. Para kolay kazanılmıyor. Yazık günah. Tek kişilik bir de ikram dediğiniz iftariyelik verdiğim para benim yeri geldiğinde çocuğuma alacağım bir şeye pahalı deyip almadığım, ondan esirgemiş olduğum bir para. Sizin harcamalarınız çok diye vermediğiniz hizmet karşılığı benden ekstra para alamazsınız. Bunun acısını benden çıkaramazsınız. Ben kabul etmiyorum. Gerekirse Tüketici Hakları'na da gideceğim.

22 Nisan 2024 18:49

Nokta Tesisleri Gereksiz Pahalı 2 Kişiye 3700 Hesap

28 Mart 2024 14:34

03 Aralık 2024 00:24
Yüksek Fiyat Ve Kalitesiz Hizmet Deneyimi
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Tablacı Maho Fazla Ücret Alındı

26 Mayıs 2025 12:09