Marge Güzellik Sürekli Para Talep Etmeleri

Kevser
18 Eylül 2023 11:42

Marge güzellik Kadıköy art niyetli. Benim fazla zamanım olmadığı için araştırma yapamadan buraya kayıt oldum, keşke olmasaydım. Paramı gittim çöpe attım sanki. Olur ama bu kadarı da olmaz denilen her şeyi burda yaşıyorsunuz.

18 Eylül 2023 10:17

Marge güzellik Kadıköy Elif hanım paranızı alana kadar sizinle çok ilgileniyor aldıktan sonra umurlarında bile olmuyorsunuz ben kayıt olduktan sonra pandemi girdi araya sonra beni aradılar ve bir dönem kapalı olacaklarını belirttiler. Daha sonrasında başlayacağım zaman 1 yoldan fazla gelmemişsiniz deyip ücret talebinde bulundular ben zaten para ödemiştim tekrar ücret istediler neyse tamam dedim tekrar verdim. Sonra tekrar arandım eksik para alınmış e lif hanım orada hep ilgileniyor kaç Yıldır çalışıyor ama yanlış hesap hesap yaptığını eksik hesap yaptığını söylüyor. Tamamen insanların paralarını nasıl alabilirim üzerine kurulup müşteri memnuniyetinin hiç düşünülmediği bir yer. Ve bunun sonrası da var seanslara gittiğimde kıl uzun kalmış bronz olmuşsunuz gibi sorunlarla karşılaştım. Ben buğday tenli ve sarı kıl köküne sahibim zaten onların kullandıkları makineye uygun bir kıl köküm de ten rengimde yokmuş bunu sonradan öğrendim ama onlar maalesef sırf paranızı almak için her şeye uygunsunuz uygunsunuz diyorlar. Burda da bir sürü yorumlara şahit oldum yok artık pes dedim hep aynı şeyler. Ben asla hakkımı helal etmiyorum. Ama buraya gelmek isteyen varsa gerçekten bu birebir yaşadığımız şeyleri okuyun sonra karar verin. Haksız kazanç elden bu gibi yerler gerçekten kapansın.

Marge Güzellik Mecidiyeköy Şubesi Pişman Oldum

Şeyda