Meral sonuçtan hiç memnun değil

Google Maps Yorum Ve Beğeni Yaparak Para Kazanma

07 Ağustos 2024 13:50

İstenen IBAN bilgilerimle ilgili yaşadığım yanıltılma riskine karşı, rızam olmadan üstüme yapılacak herhangi bir işlem, borçlar, alım-satımlardan sorumlu olmadığımı buradan beyan ederim. Başıma geleceklerden kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp ve Telegram sorumludur. Google Maps'te yorum ve beğeni yaparak para kazanacağımı belirttiler. Sonrasında Telegram'ı indirmemi ve orada işle alakalı danışman sıfatlı kişinin yardımcı olacağını, onları kişilerime eklememi ve verilecek görevleri beklememi söylediler. Google üzerinden otel, restoran gibi yerleri beğendikçe 30 TL, 50 TL, 100 TL ve gün sonunda 3000 TL vereceklerini belirttiler. Belli aralıklarla gönderdiler. 30 TL, 50 TL, 100 TL ve 120 TL gönderdiler. Bu sebeple, IBAN'ım ve isim soy ismimle birlikte dekontlarda yazan diğer tüm kişisel bilgilerimin başkalarıyla paylaşımından dolayı üzerime borç yapılmasından kesinlikle sorumlu değilim. Başıma geleceklerden kişisel verilerimi koruyamayan WhatsApp, Telegram ve Google Maps uygulamalarını sorumludur. Ayrıca benim iznim ve ıslak imzam olmadan benim ya da ailem adına yapılan hiçbir bankacılık ya da diğer işlemleri kabul etmediğimi beyan ederim. Numaram benim bilgim ve iznim olmadan bu tür insanların eline nasıl geçiyor, anlamış değilim. Savcılığa başvurdum, ekran görüntüleri ile birlikte. 7-8 kişi yakalanmış, 2025 Mart ayında mahkemem var. Ama korkuyorum, mahkeme çıkışı bir şey yaparlar diye.

12 Şubat 2025 15:46

Bahar
01 Aralık 2023 08:47

Telegram'da Video İzleyerek Para Kazanma Yanıltmacasına Düştüm

02 Ekim 2024 12:03

27 Mart 2024 22:20
Swiftbuy.buzz Mağdur Edilen Müşteri Deneyimi
Bariş sonuçtan hiç memnun değil

14 Ekim 2023 01:02