Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Mapfre Sigorta Hikaye Mini Onarım Karşılamıyor

05 Mart 2024 14:19

23.02.2024 tarihinde, mini onarım için anlaşmalı servise başvurdum. Servisteki yetkiliyle birlikte, aracımı boyasız ve göçüksüz bir alana götürdük. Aracımda çok ufak ölçüde iki adet göçük tespit edildi ve onarım için 600 TL ücret talep edildi. Mini onarım kapsamında bu işlemi yaptırmak istediğimi belirttiğimde, mini onarımın sadece 200 TL'sini karşıladığı bilgisini aldım. Ayrıca, mini onarım yaptırmam durumunda, ufak bir hasar için dahi hasar kaydının görüneceği söylendi. Nakit ödeme yaparak yaptırmamın daha mantıklı olacağına karar verdim. Ancak, servisin 4-5 cm kadar ufak bölgeleri karşılayacağını söylemesine rağmen, bu durum gerçekleşmedi. Çağrı merkezine durumu aktardığımda, geri dönüş yapacaklarını ifade ettiler ancak herhangi bir dönüş alamadım. Sonuç olarak, mini onarım hizmeti sigorta kapsamında karşılanmadı. Bu da sigortanın anlamını sorgulamama neden oldu. Büyük bir kaza durumunda muhatap bulamayacağımız endişesi taşıyorum.

11 Mart 2024 08:53 (Şikayetten 5 gün sonra)

Sayın İlgili, Tarafımıza ilettiğiniz konuyla ilgili araştırma yapılarak en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla Mapfre Sigorta

Muhammet
Muhammet
18 Mart 2024 09:00

İletişime geçilmedi sanırım yaptıkları hata ile yüzleşmek istemediler kaskom süresi bitti amacınıza ulaştınız tebrikler bir daha asla Mapfre Sigorta

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2023 12:35
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2024 10:44
Mapfre Sigorta Kasko Hizmetinde Beklentimin Altında Kaldı
Mapfre Sigorta Kasko Hizmetinde Beklentimin Altında Kaldı
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 14:24
Mapfre Sigorta İle Kötü Yönetilen Hasar Süreci
Mapfre Sigorta İle Kötü Yönetilen Hasar Süreci

06 Aralık 2024 18:04
Sigorta Şirketi İle Değer Kaybı Anlaşmazlığı
Abdülkerim sonuçtan hiç memnun değil

Abdülkerim
06 Mayıs 2024 17:54