Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Manolya Taksi (Soğanlık) Soğanlık Taksi Şikayetleri

25 Haziran 2024 06:26

Manolya Soğanlık Taksi, 25.06.2024 tarihinde Soğanlık Kartal Manolya Taksi'den uzun yıllardır taksi çağırırım. Yine 10 aylık çocuğum fenalaşınca Kartal Avicenna Umut Hastanesi'ne gitmek için çağırmış olduğum taksi saat gece 04.02'de bulunduğum adrese gelmiştir. 34 TCM ya da TCN 39 plakalı araç, sinirden net bakamadım ama iki plakadan biri kesin, kullanan şoför yıllardır gitmiş olduğum ve diğer tüm taksi durakları şoförlerinin götürdüğü yolu kullanarak yeni köprü üzerinden 5 dakikada gideceğine, ne alakaysa Kartal Köprüsü'nden Kartal merkeze inip çocuk ateşler içindeyken yolu uzatarak ve taksimetre açmadan götürmüştür. 'Niye buradan geldiniz?' dediğimde dalga geçer gibi 'Gece yol çalışması var orada.' dedi. Öyle bir çalışmanın olmadığını kesin bildiğim halde dönüşte sırf yalanına bakmak için başka bir taksiciyle oradan geri geldim evime, yoktu çalışma tabii ki. 'Ne çalışması, yok abi çalışma falan.' dedi. Sonraki taksici beyefendi bile şaşırdı, kendi meslektaşından utandı. 'Demek o yalan olarak onu uydurmuş kendine.' dedi. Hastaneye varınca bu 'İsterseniz para vermeyin.' gibisinden triplere girdi. Ben orada hastanın zamanla yarıştığı yerde para derdinde değilim, ayrıca o paraya muhtaç da değilim dedim, nitekim fazla verdim. Adını sordum, suçlu olmayan insan korkmadan adını söylemez mi? Söyleyemedi. 'Alsın kullansın ihtiyacı var demek ki.' Zaten çıkar. Ondan da duraktan da o para illaki. Durağı arıyorum nedenini sormak için, 'Kimi kime şikayet ediyorsun?' olayı devreye giriyor. Her zamanki gibi, hiçbir sebep yol çalışması olmadığı halde, o da demez mi 'Oradan gidebilir.' diye yanlışı savunuyor. Gitmeye bakarsan Pendik üzerinden de gidersin. Cevaba bak artık. Eleman bulmak zor olduğundan herhalde firma sahipleri de seslerini çıkaramıyorlar böyle çalışanlarına. Elemanlar patron olmuş. Bir ihtimal belki durak sahibi olsa ilgilenirdi, o saatte muhtemelen uyuyordur o da. Yapılan bu terbiyesizliğin giderilmesini talep ediyorum. İnşallah böylelerinin yerine işini hak eden durak sahipleri ve şoförler gelir ama zor. Sorsan sonra işler zayıf diye ağlarlar, acaba neden?

Manolya Taksi (Soğanlık) 450 TL Çekmiştir

13 Mart 2024 11:46