Ozge sonuçtan hiç memnun değil

Manisa Şehir Hastanesi Çocuk Servisi Hemşirelerinden Mağduriyetim

12 Temmuz 2024 23:00

12 Temmuz tarihinde Manisa Şehir Hastanesi'nde çocuk servisi bölümünde yatmakta olan kızımın hemşiresi tarafından hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Damar yolunun tıkandığını söylememize rağmen gelip bakmadılar. Defalarca kez gittim, odalarında çay içiyorlardı. Stajyer öğrenciyi gönderdiler, o stajyer öğrenci damar yolunu patlattı. Onu söylememe rağmen yine aynı şekilde hiçbir şekilde bizimle ilgilenmediler, bizimle iletişim kurmadılar. Çocuğun damar yolunu çıkartmasını istediğimizde yine stajyer öğrenciye yollamışlar. Çocuğun elini kestirmek üzereydi, stajyer öğrencinin yapmasını istemedim. Odalarına gittim, bilen birinin yapmasını söyledim. 'Neden stajyere yaptırmıyorsun, o da biliyor zaten' diye beni terslediler. Hiçbir şekilde çocuğun tedavisinde, ilacının getirilmesinde, serumunun takibinde ilgilenmediler. Bir saat bekledim, tekrar söylememize rağmen yine yardım etmediler. Hastaneden çıkış işlemleri sırasında da aynı şekilde bizi bilgilendirmediler. 2 saat boyunca odamızda beklettiler. Tekrar gidip sorduğumuzda 'Biz işlemlerinizi hallettik, gidebilirsiniz, boşuna beklemişsiniz' dediler ve taburcu evraklarını vermediler. Hiçbir şey imzalamadım. Bundan dolayı güvenlik görevlisi tarafından kapıda çıkışımız engellendi. Bu kişilerin görevini yerine getirmediklerini düşünüyorum. Bu kişiler hakkında gerekenin yapılmasını istiyorum. Arz ederim.

Manisa Şehir Hastanesi Sorumsuz İşini Yapmayan Hemşireler

12 Temmuz 2024 23:00
Manisa Şehir Hastanesi Sorumsuz İşini Yapmayan Hemşireler
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Manisa Şehir Hastanesi'nde Hemşire Hatası Ve Sert Tavır

02 Ocak 2025 01:53

Çocuğumun Sağlığı Tehlikedeydi: Hastanedeki İlgisizlik

03 Şubat 2025 17:04
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk Servisinde İlgisizlik Ve Güvenlik Sorunu

11 Temmuz 2025 10:38

Isparta Şehir Hastanesi Şikayet Var!

08 Mayıs 2024 21:50