28 Temmuz 2023 03:17

İçine su alıyor. Hava alıp değişik sesler çıkarıyor, çok hevesle almıştım ama bir daha bu markadan asla, alacaklara da kesinlikle almamaları gerektiğini izah ediyorum. Böyle bir markanın böyle kalitesiz ürünler üretmesi de ayrı bir olay. Yeni doğan bebeğime almıştım ama ne hava geçirmediği kaldı ne su almadığı kaldı kullanmaya başlayalı daha 1 hafta bile olmamışken henüz üzücü...

28 Temmuz 2023 08:53 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Tüketicimiz, Bizimle paylaştığınız geri bildirim için teşekkür ederiz. Memnuniyetiniz bizim için çok önemlidir. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Mamajoo ürünlerine göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Mamajoo Satış ve Müşteri Destek

28 Temmuz 2023 09:50

Ürününüzün arkasında durun, verdiğimiz paralara yazık.

28 Temmuz 2023 13:49

Sayın Tüketicimiz, Sorununuzu en kısa sürede çözüme ulaştırmak için bizlere [email protected] mail adresimiz üzerinden iletişim bilgilerinizi iletebilir misiniz? Saygılarımızla, Mamajoo Satış ve Müşteri Destek

Gülay
Gülay

Merhaba görünce yazmak istedim bende awent emzik kullanıyorum emziklerin hepsinde özellik var su çekmesi suyun içinde emziği sıkarsanız su çeker bir daha sıkarsanız su akar yani normal hatta diş çıkarma döneminde arkadaşım içine su koyup dolaba atıyor çıkarıp veriyor bebekeri rahatlatıyor

Yurdaer
25 Şubat 2025 23:54
Yedek Parça Sorunu Ve Kalitesiz Ürün
Buse sonuçtan hiç memnun değil

25 Ekim 2023 12:32
Şeyma sonuçtan çok memnun

Şeyma
01 Aralık 2024 02:56
"Aşırı derecede ilgilendiler o kadar çok ilgilendiler ki hatta bizi mahcup ettiler çok teşekkür ederiz güvenli Marc’a ürünlerinin arkasında duruyorlar"
Wee Baby Bebek Ürününde Kalitesiz Malzeme Kullanımı Ve Koku Problemi