Sudenaz sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi İhmal Ve İhlal

26 Şubat 2024 08:02

2 Kasım Perşembe günü M***** A*** E**** Kalp ve Damar Cerrahisi bölümüne yatış yaptırdık. Yoğun bakıma alınarak ameliyat edileceği söylendi; ancak daha sonra ameliyat kararı iptal edildi. 'Ameliyat edeceğiz' denilen bir hasta daha sonra taburcu edildi. Taburcu edildikten sonra evindeyken bir kez daha kalp krizi geçirdi ve tekrar hastaneye yatırıldı. Hastanın nefesi kesilmeye başladı ve 'Artık nefes alamıyor, entübe etmemiz gerekiyor' denilerek entübe edildi. Entübeden bir gün sonra hasta vefat etti. Hasta normal odaya alındığında neden ameliyat edilmediğini merak ediyorum. Hasta yürüyebiliyordu ve ihmal olduğunu düşünüyorum. Eğer tüm yöntemler denense bir şey demeyeceğim; ancak ameliyat yapılmadı. Büyük bir ihmal olduğunu düşünüyorum ve sesimizin duyulmasını istiyorum.

Ameliyat Sonrası İhmallerle Kardeşimi Kaybettim

01 Ekim 2025 16:35

İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi İstanbul'daki Hastanede Yaşanan Tıbbi İhmalkarlık İddiası

21 Mayıs 2024 15:13
istanbul-egitim-arastirma-hastanesi-istanbuldaki-hastanede-yasanan-tibbi-ihmalkarlik-iddiasi-1.pdf

Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastane Hijyen Ve İşlem Süreçleri Üzerine Değerlendirme

04 Temmuz 2024 14:58