Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanede Yaşanan Sorunlar Ve Hemşire Davranışları

22 Temmuz 2024 20:51

Merhaba, Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Hastanesi'nde kardiyoloji bölümü F servisinde babam yatmakta olup, hemşire diye koyulan fakat cazgır insanları rencide eden, azarlayan hemşire hanımın önce insanlarla nasıl konuşması gerektiğini öğrenmesi gerekir ve refakatçilere 'pansumanınızı kendiniz yapın' demesi tamamen yanlış olup gerekli denetimlerin ve uyarıların acilen yapılması gerekmektedir. Bahsettiğim hemşire hanımın adını bilmiyorum. Başörtülü bir bayandı, 22.07 tarihinde saat 17.00'da görevdeydi. Ayrıca refakatçi için bir çarşaf istendiğinde 'Biz vermiyoruz, zorunlu değiliz' diyerek bağırıp kızdı ve hastanın yanında olun diyor, kendi kontrol etmeyip geziyor habire. Yetkililerden ricam, bu hemşirenin düzeltilmesi ve öyle görevine devam ettirilmesi konusunda gerekli işlemlerin yapılmasıdır.

Aybüke sonucu yetersiz buldu

Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Hemşirenin Hasta Yakınına Tavrı

14 Ağustos 2025 15:28

27 Haziran 2024 01:12
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İlgili Makama Şikayet
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi İlgili Makama Şikayet
Yıldız sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 11:19

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Acil Çalışanları Hasta Ve Hasta Yakınlarını Tersliyor

16 Aralık 2023 01:57