Makarna Lütfen Paketlenmiş Gıda Ürününde Yabancı Madde Bulundu

Makarna Lütfen adlı marka Güya sağlıklı ürünler satıyorlar çocuklar için! Daha önce kaşar aldım. Küflü çıktı. Kesip kullanın dediler. Öyle olabilirmiş. Kaşarın küflenebileceğini biliyorum ama küflü satmamalı. Şimdi de buğday ruşeymin içinden metal tırtıklı bir şey çıktı! Ya farkına varmadan çocuğuma yaptığım kekin içine koysaydım. Boğazına takılsaydı

25 Nisan 2024 08:37 (Şikayetten 10 saat sonra)

Merhabalar, yaşanan durum karşısında hem üzgün hem şaşkınız açıkçası. Daha önce karşılaşmadığımız bir durumdur. Bir açıdan da bebeğiniz ve aile üyelerinizin zarar görmemesi sevindiricidir. Gerekli telafilerin yapılması adına bize hangi platformdan aldıysanız ( site üzerinden ise Instagram hesabımızdan., Trendyol/ Hepsiburada ise talep açmanızı) Rica edeceğiz. Gerekli telafileri bu şekilde sağlamaktayız. Sizden haber beklemekle beraber ; görseliniz yetkilimle paylaşılacaktır. Sevgiler,

Emine
Emine
16 Mayıs 2024 19:00

Bunu herkes görsün istiyorum. Böyle bir durum yaşatıyorsunuz ve özür mahiyetinde hediye çeki tanımlıyorsunuz. 100 TL lik! Şaka gibi

Merhabalar, normalde ürünü aldığınız tarihteki bedel üzerinden hediye çeki tanımlanır lakin, böyle bir sorunla kaşılaştığınız için kargo bedeli yansımaksızın olması gerekenin üzerinde hediye çeki tanımlanmıştır. Yeni parti ürün isteseydiniz bunun da çıkışını sağlayarak yardımcı olabileceğimizi ilettik efendim. Ürün bazlı olarak değil tüm makarna lütfen ürünlerinde geçerlidir. Elimizden geldiği kadar telafi etmeye çalıştık. Sevgiler,

Gökçe

Makarna Lütfen sitesinden aldığım Kerevizli Havuçlu Sebze Çorbası karışımı kurtlanmış olarak çıktı. Ürünü çoklu besin al...

Makarna Lütfen Bir Daha Asla Almayacağım O Sosis

Makarna Lütfen BirDaha Asla Almayacağım O Sosis

Sevgi
Makarna Lütfen Her Biri Patlak Özensiz Ve Hijyensiz Ürünler!

Makarna Lütfen HerBiri Patlak Özensiz Ve Hijyensiz Ürünler!

Yase