Macellan Superapp Paranızı Esir Ediyor

Macellan Superapp Paranızı Esir Ediyor
25 Mart 2024 21:371.134
Bayram'ın Teşekkür Mesajı
Şikayetvar platformuna yazmaya gerek kalmadan işimi çözmüş olmanızı isterdim. Ama günün sonunda hiçbir sorunum kalmadı. Ne olursa olsun karşıda olumlu ya da olumsuz dönüş alabileceğiniz saygılı bir muhatabınız var ve Bir şekilde işimi çözümledi. Saygıdan taviz verilmeden sonuca ulaştırdığınız için çok teşekkür ederim.

Macellan Super App

Ben denemek için yüklemiştim. Ancak yükleme yapıp kayıt için bir cüzdan oluştur diyorsunuz. Sorun şu, paranızı sadece bir markaya yatırıp, hiçbir şekilde ilgili marka dışında kullanmanıza sistem izin vermiyor.

Sistem adlandırması, sanki yüklenen paranın her yerde kullanılabileceğini ifade eder gibi. Daha sonra paranızı farklı bir markada kullanamadığınız gibi, paranızın iadesini talep ettiğinizde alamıyorsunuz.

Yani toplanan paralarla, birikmiş kullanılamamış parayı, şirketin bir nevi fon yapıp faizde kullandığını düşünüyorum. İade neden edilmiyor? Yasal hakkım olduğunu düşünüyorum ve ticari kanunların Ticaret Bakanlığı'nın dikkatlerine sunuyorum...

Konu ile ilgili müşteri hizmetleri ile yazışmayı ve uygulamanın sıkça sorulan sorular bölümüne ait ekran görüntüsünü ekte bulabilirsiniz.

Çözüm alamıyorum. Ne demek paranın iadesi kurumun inisiyatifinde? Konuyu CİMER'e taşıyacağımı da beyan ettim. Param iade edilmezse konunun takipçisi olacağım.

1 Nisan 2024 23:48

Ayberk
Ayberk
3 Aralık 2024 12:44

Aynı sorun bende de var bakalım ne yapacaklar

Hesabım Gerekçesiz Kapatıldı, Param İade Edilmiyor

Pablo

Ozan SuperApp hesabım uzun bir süredir hiçbir gerekçe belirtilmeden kapatıldı ve hesabımda bulunan 9.000 TL iade edilmiy...

İphone'da Aktivasyon Sorunu Nedeniyle İade Talebime Dönüş Yapılmıyor

Dila
30 Temmuz 2025 14:11294

"Merhaba, Desteğiniz için teşekkürler. Mail, telefon ve canlı destek üzerinden müşteri hizmetlerine ulaşmaya çalışarak gereksiz yere zaman kaybetmişim. Aynı çözümün diğer hizmet kanallarınızda da sağlanabilir olmasını temenni ederim."

Togg Trumore Ödeme Sorunları Ve Yavaş İade Süreciyle Hayal Kırıklığı

Ahmet
23 Kasım 2024 20:319.271

12.11.2024'te siparişimi oluşturdum. İki gün sonra ekran açıldı dediler, ancak sistemden ne proforma fatura alabildik ne...