Selcuk sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Şehir Hastanesi Çocuk Nefrolojisi Polikliniği Randevu Süreci Ve Bekleme Sorunları

01 Aralık 2023 11:27

Doktor Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Çocuk Nefrolojisi Polikliniği'nde Dr. N**** K****'e randevu aldık. Doktor hanımın muayene alanına geçişi 9:30'u buldu. Kapının önünde insanlar toplanmış, hasta bilgilendirme ekranı düzgün çalışmıyordu. Hemşireye sorduğumuzda 'Biz böyle çalışıyoruz' yanıtını aldık. İnsanlar kendi başlarına içeri giriyorlardı. Durum belirsizdi ve böylesine bir hastaneye bu uygulama yakışmadı. İnsanlar işlerini ayarlayıp randevularını belirliyorlar; ancak ne hikmetse, hasta randevu saatini geç kaldığında 'Randevunuz geçti' denilerek içeri alınmıyor. Fakat doktorlar kendi insiyatifleriyle hastalara bakıyorlar. Hastane çalışanları kendi akrabalarını getirip önceden içeri alıyorlar. Kısacası, çocuk nefroloji polikliniğinde Dr. N**** K****'e randevu alırken saatlerce kapıda bekleyeceğinizi düşünerek randevunuzu alın.

Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Doktor İlgisizliği Ve Randevu Saatinde İçeri Alınmamak

07 Temmuz 2023 18:21

01 Nisan 2024 15:42
Hami sonuçtan hiç memnun değil

24 Ekim 2024 14:31