Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Keyf-i İnsan Canıyla Oynuyorlar.

09 Eylül 2023 20:16

L**** K***** şehir hastanesinden alamadığım hizmet için şikayette bulunuyorum. Aşırı karın ağrısıyla başvurduğum acil bölümünde acildeki doktor hariç inceleme için gelen uzman doktor genel cerrahi ve dahili ekibinden şikayetçiyim. Tahlillerim bile düzgün yapılmadan beni başlarından attılar. Bağırsak düğümlenmesi yaşadığımı bile söylemeden bana müdahale edemeyeceklerini söylediler. Bağırsak düğümlenmesi yaşayanlar ne feci bir ağrı olduğunu bilirler. İki büklüm kıvranırken beni Haydarpaşa'ya yönlendirdiler. Bağırsaklarım 2 taraftan yumru şeklinde düğümlenmiş ve arada kalan kısım kangrene dönmüş şekilde acil Haydarpaşa da ameliyata alındım. Birkaç saat gecikme olsaydı hayatta olmayabilirdim. Büyük ihmal var. Kendi donanımlarına mı yoksa hastanenin donanımına güvenmediler.

Necla
Necla

Çok geçmiş olsun kardeşim, Allah seni korumuş, şansın varmış, hastaneden canlı çıkmışsın ve ameliyat olmamışsın, annemi 21 kasımda kaybettim o hastanede, önce barsak düğümlenmesi var, eve götürme ölür dediler, sondası tıkandı, ilgilenmediler, defalarca hemşireye söyledim, tıkalı yardım edin dedim, enfeksiyonu olduğu halde antibiyotik verilmedi, sabaha karşı mide kanaması geçirdi, kırmızı alana aldılar, hiçbir şekilde beni yanına almadılar,3 saat sonra adının... Olan kadın doktor aradı, zatürre olmuş, entube ettik dedi, bana sormadı, entube etmek için izin almadı, annemin ciğerleri sağlamdı, zaten akciğer röntgeni de iyi çıkmıştı, öldükten sonra epikriz raporunu aldım, ilgilenmedikleri için sondadan dolayı üresi çıkmış, enfeksiyondan dolayı Sepsis olmuş, iş kontrolden çıkınca da kolaylarına entube etmek geldi anlaşılan, velhasıl iş bilmez doktorlar yüzünden annemi 1 günde kaybettim, biz yapamıyoruz hastanızı başka hastaneye götürün demiyorlar, hastayı kırmızı alanda zorla tuttular, beni annesiz bıraktılar,

Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Şehir Hastanesi'nde İlgisizlik Ve Uzun Bekleyiş

18 Mart 2025 03:29
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Yozgat Şehir Hastanesi Sevk Sürecinde Yaşanan Doktor İlgisizliği Ve Mağduriyet

28 Nisan 2025 13:07