Lunabet Beni Mağdur Etti!

Dilara
02 Ocak 2024 18:01

https://740lunabet.com/index Lunabet adlı sitede genellikle 50-100 gibi küçük meblağlar yatırıyordum ve bir sorunla karşılaşmamıştım. Ancak dün itibarıyla siteye gönderdiğim 100 TL'den sonra ne oyun oynayabildim ne de paramı geri alabildim. Canlı destekte P*** adlı kişi, engellemem olduğu için bakiyemi 1000 TL'ye tamamlarsam paramı çekebileceğimi söyledi. Ben de 900 TL daha yatırdım. Ancak engellemem kaldırılmadı ve bu kez tek seferde 1000 TL yatırmam gerektiği belirtildi. Yeniden yatırdım. Hesabımdaki 2000 TL'yi hâlâ ne geri alabiliyorum ne de oyunlara katılabiliyorum. Canlı destekte H*** adlı kişi, bu sefer 2000 TL bakiyem olduğu için vip olduğumu ve 8000 TL'ye tamamlarsam çekim yapabileceğimi, aksi takdirde hesabımın engellenmeye devam edeceğini söyledi. Ben 8000 TL'yi tamamladığımda paramı geri alıp alamayacağımdan hiç emin değilim. Lunabet, bana 2000 TL'mi iade eder misiniz?

14 Eylül 14:30 (Şikayetten 20 ay sonra)

Sayın Üyemiz, Müşteri hizmetleri birimimiz tarafından aranmış olup, kayıtlı cep telefonu numaranızdan sizlere ulaşılamamıştır. Bizlere ulaştığınız takdirde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Lunabet Müşteri Hizmetleri

Agmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Agmet
18 Ocak 2024 01:09
"Teşekkürler"

Abdullah
03 Mayıs 2024 13:51
Lunabet Hesaptaki Paramın Site Tarafından Alınması
Abdullah sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Abdullah
28 Aralık 2024 12:30
Buğra sonuçtan hiç memnun değil

Lunabet Hesabımda Kimlik Doğrulama Sonrası Bakiye İadesi Yapılmıyor

Buğra