Lrs Lake & River Hotel Memnuniyetsizliği

21 Temmuz 2024 18:47

Lrs Hotel Türk müşterilerinin gitmemesi gereken bir Hotel. Eski adı holimax yeni adı tatil.com dan 1 Temmuz-6 Temmuz 2024 tarihleri arasında 3 yetişkin 1 çocuk olmak üzere tatilimizi satın aldık. Otele girişimizi gerçekleştirdikten sonra yemek bölümüne gittik tavuk yemek isteyenler için tavuk cenneti kahvaltılıkları erken kalkarsanız yakalayabilirsiniz çünkü aynı üründen bir daha yok diyorlar mesela muz cenneti Antalya da normal olan muz yoktu.

Bir gün gördük muzu onda da koca bir kayık tabağına soydukları muzu karamel sosu dökmüşler. Meyve olarak karpuz ve kiraz yakaladık. Muz bitti dedik yok dediler. Koskoca lrs hotelleri zincirinde soğuk çay yok. Müdür ö** bey ile konuştuk olur mu efendim var ya kardeşim yok asitli içecek tüketmek zorunda kaldık. Ama inatla Fuse Tea var dedi sonra gittiğimizde hiçbir yerde olmadığını kendi de gördü.

Ama hikayeden şunu getirin bunu getirin. Patates kızartma yağını söyledik motor yağından daha beter bir durumdaydı ve patatesler üzerinde yanmış karbona dönmüş parçalar yapışmış parçalar vardı bunları da söyledik bize bahaneleri (otellerden sorumlu genel müdür gibi bir genç arkadaş geldi saygısız tavırlarla f** bey) efendim neymiş Türk olmasaymışız bizim yanımıza kadar gelmezmiş yapacak bir şey yokmuş bugün yapılsa yarın yine aynısı olurmuş.

Ya kardeşim bizim gibi havuzdan şikayet edenlerde var adam dereye girmeye gelmedim ben bu havuzun pisliği nedir diye soruyor bizde sorduk. Efendi böyleymiş klordan arkadaşların çocuğunun gözleri kıpkırmızı oldu yandı resmen çocuk havuzu da keza öyle.

Biz ne Rus ne de polonyalıyız dedik. Ben buraya para ödedim 1 sene çalışarak ve arkadaşlarımıza da tavsiye ederek geldik ne yemeklerden ne havuzların temizliğinden memnun olmadığımızı söyledik. İlk 2 gün çocuklar ve hanımlar aç kaldı. Altta şikayet metninin resmin ekledim.

16 Eylül 2023 08:30

Sevgiyle Gezin Tur Mağdur Etti

02 Ekim 2023 23:11

Orfeus Butik Otel (Şanlıurfa) Tatil Fiyaskosu

31 Ekim 2024 09:17
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Tek Han Kumkuyu Luxury Hotel Fiyaskosu

12 Ağustos 2024 15:15
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Hotel Sümela Garden Yanıltıcı Görseller Ve Olmayan Her Şey Dahil

19 Mayıs 2024 20:24