Elif sonuçtan memnun

Lokman Hekim Hastaneleri Demetevler Epilasyon Sonucu Hüsran!

29 Nisan 2024 19:10

Geçen sene Nisan ayında Lokman Hekim Hastanesi Demetevler kozmetoloji bölümünden altı seans artı bir seans kontrol toplam yedi seans epilasyon paketi satın aldım. Yüzde seksen oranında tüylerde bitiş sağlanacağı söylendi. Ancak tüylerde yüzde elli oranında bir azalma meydana geldi. Kontrol seansı ilk seanstan on beş gün sonra gerçekleşiyor. Menstrüasyon dönemine denk geldiği için bir hafta geç gittiğimde, bunu kontrol seansı olarak sayamayacaklarını, kontrolü en son seansa ekleyeceklerini söylediler. En son seansın ardından tüylerin çıkması iki ay sürdüğü için kontrole gerek kalmadı. Böylece kontrol seansını da kaçırmış oldum. Seansları yapan yirmili yaşlardaki çalışanlar işini son derece özensiz yapıyor. Seanslardan on gün kadar sonra tüylerin tamamının dökülmesi gerekirken, ara sıra tüylerin kaldığını belirtmeme rağmen ilgilenmiyorlar. Seans sırasında bu özensiz tavırlarını eleştirdiğimde sinirleniyorlar. Sonuç olarak hastane olarak bildiğim, doktor kontrolünde yapılacağını düşündüğüm ve bu nedenle güzellik merkezlerine göre iki kat fazla ödeme yaptığım Lokman Hekim Demetevler Hastanesinde, doktor görmeden, özensiz personelle ve iletişim yeteneği yetersiz çalışanlarla muhatap bırakıldım. Tüylerimin yüzde seksen azalması beklenirken, yarı yarıya bile azalmadı. Üstelik normal bir kişiye göre az tüylüyüm ve üç-dört seansta bitmesini bekliyordum. Son seansta kozmetoloji Halkla İlişkiler Sorumlusu S*** Hanım'a memnuniyetsizliğimi dile getirdim. Kontrol seansını kullanamadığımı, tüylerde vaat edilen azalmanın olmadığını, personelle hoş olmayan bir tartışma yaşadığımı belirttim ve telafi olarak bir seans daha yapılmasını talep ettim. İki gün içinde dönüş yapacaklarını söyleyip, iki ay geçmesine rağmen beni aramadılar. Güzellik merkezine gitseydim kesinlikle daha memnun ayrılacağımdan eminim. Burayı seçtiğim için çok pişmanım. Hem zamanım hem param boşa gitti. Şimdi yeni bir epilasyon merkezi arıyorum.

Elif
Elif
01 Mayıs 2024 20:51

Arayıp yaşananlardan dolayı ve vaat ettikleri gibi sonuç olmadığından bir seans daha epilasyon teklif ettiler. Özür dilediler. Ben de kabul ettim.

03 Mayıs 2024 13:06 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Aydan sonuçtan hiç memnun değil

Epilasyon Hizmetinde Sürekli Kural Değişikliği Ve Mağduriyet

10 Haziran 2025 13:17
Neriman sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Lazer İşlem Mağduriyeti

13 Mart 2024 16:55

28 Eylül 2023 10:30

Lokman Hekim Hastaneleri Kozmetoloji Bölümü Sorun Yaşama

04 Ocak 2024 17:56
Berika sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastanesi Lazer Epilasyon Birimi

16 Kasım 2023 13:39