Logo Yazılım Logo Netsis3 Entegre Yavaşlık Problemi

27 Nisan 2024 14:545.085
Muhammed'in Teşekkür Mesajı
Destek için ulaşan Ulaş bey çok yardımcı oldu ve sorunu uğraş sonucunda tespit ettik. Kendilerine ve logoya destek için teşekkürler

Logo netsis 3 entegre kullanımında açılış sonrası cari hesap işlemleri ve benzeri adresleri açmaya çalıştığımda çok ağır çalışıyor. İnternette bulunan tüm adresleri kontrol ettim bir çözüm olmadı. Network kontrolü için 60mb bir dosyayı ana sunucudan aldığımda 4-6 Sn. Arasında kopyalanmaktadır. Bu işlem bu kadar hızlıyken logo 3-4 GB DB verisi olan bir yapıda dakikaları geçen sürede işlemleri yapmak ciddi sorunlar neden olmaktadır. Konu ile ilgili destek alabileceğimiz bir site ya da yönlendirmelerinde yetersizliğini böylece görmüş olduk. Bir an önce bu bilgileri kendileri gerekirse eklemeleri gerektiğini düşünmekteyim.

3 Mayıs 2024 17:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, İlettiğiniz İlettiğimiz bilgiler için teşekkür ederiz. İlgili ekiplerimiz sizinle iletişime geçerek çözüm sürecini başlatmış ve takip etmektedir. Saygılarımızla, Müşteri İlişkileri Ekibi

Muhammed
8 Mayıs 2024 09:59

Logo Netsis Entegre 3 Program Açılmıyor

26 Haziran 2024 23:274.228

Logo netsis 3 entegre kullanıyoruz. 2 gündür programa girişte sorun yaşıyoruz. İş ortağı soruna çözüm bulamıyor. 2 gündü...

Logo Netsis Entegre 3 Program Açılmıyor

Logo Yazılım Pişmanlıktır