Emre sonuçtan hiç memnun değil

Loft Defolu Ürün Şikayet

Loft Defolu Ürün Şikayet
Emre
31 Temmuz 2024 20:54

Loft ürünü satan Shift mağazasından aldığım pantolonu mağazada giyip denemediğim için fark etmediğim bir defo dikkatimi çekti. Bayram tatili olduğu için ürünü 10 gün sonra Shift mağazasına götürüp 23.06.2024 tarihinde teslim ettim. Bugün beni arayıp değişim yapamıyoruz, gelin alın ürününüzü, mağazamızı bugün kapatıyoruz, bir daha alamazsınız gibi konuşma yaptılar. Eğer Loft bu gibi mağazalara ürün veriyor ise yazık diyorum.

01 Ağustos 2024 09:52 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Müşterimiz Emre A., Talebiniz tarafımıza ulaşmış olup en kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla. LOFT MÜŞTERİ HİZMETLERİ 4445969

Serhat
Serhat

2 hafta önce ismine ve markasına güvendiğim Loft Ankamall şubesinden Ankara'da 2 adet uzun kollu gömlek aldım. 1 defa giydim ve standart yıkamada 30 derece yıkandı. Ürünlerde çekme vardı. Ürünler incelemeye gitti, sonuç olarak birisi olumlu, diğerine ise red cevap geldi. Bu 2 gömlek ikisi de aynı makinede yıkandı ve ikisi de aynı şekilde çekme yaptığına göre, dalga geçer gibi birine onay verip diğerine red vermek hakikaten akli selim bir durum değil. Loft alma, aldırma, pişman olursun. Dere geçerken at değiştirince benim gibi mağdur olursun.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
15 Temmuz 2024 16:48
Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
20 Ocak 2025 20:31
Birgül sonuçtan hiç memnun değil

Birgül
13 Aralık 2023 09:56