Liv Hospital Vadi Hastanesi Dermatoloji-Doktor Yeşim Tekin

10 Temmuz 2023 12:43

8 Temmuz cumartesi günü vücudumda aşırı kızarıklık ve kaşıntı şikayeti ile Liv Hospital Vadi Hastanesi acil bölümüne gittim. Acilde bulunan doktorlar çok yüksek ihtimalle uyuz olduğunu belirterek ilaç verdiler ve cildiye doktoruna gelmem gerektiğini söylediler. Bugün aynı hastanede Cildiye doktoru Yeşim Tekin'e randevu alarak gittim. Kendisine 4 gündür sürekli kaşındığımı, cildimin tahriş olduğunu, geceleri uyutmadığını anlatarak vücudumda oluşan yara ve kızarıklıkları gösterdim. Ben özel bir kurumda bire bir müşterilerle iç içe çalışıyorum ve uyuz durumunda bulaşma riskini de belirterek kendisinden bu hafta için rapor talep ettim. Bu şekilde işe gitmek istemediğimi ve sabaha kadar da uyumadığımı söyledim. İş yerine giderek sürekli insanların içinde kaşınmak istemememi belirttim takdir edersiniz ki hoş bir görüntü değil. Çünkü ne yazık ki vücudumun her yeri sürekli olarak kaşınıyor. ''Bizi de böcek ısırıyor ne var'' gibi bir tepki ile karşılaştım. Ufak bir sivrisinek ısırması ile bu durumu aynı kefede görmesinin değerlendirmesini sizlere bırakıyorum. Geceleri uyutmadığını söylediğimde ''her kaşıntı zaten sadece gece olur'' şeklinde ters bir tepki verdi. Doktorun yaklaşımı, tepkisi, konuşma şekli oldukça üstten bakar bir şekilde ve tersti. Ben 30 yaşına gelmiş bir insan olarak sanki okuldan kaçmaya çalışan lise öğrencisi muamelesi gördüm. Neticede ben işe gitmeyince benim işlerimi başkası yapmıyor, rapor alınca bu durumda evden dışarı çıkmam mümkün değil. Sanki keyfi olarak rapor istiyormuşum muamelesi yapması oldukça çirkindi. Odasından çıktıktan sonra oradaki çalışanlara durumu anlattığımızda kendisi de dışarıdaydı ve ısrarla ''hayır sadece 1 gün rapor verilecek'' dedi. Biz durumu hasta hakları ile görüşüp kendisinden zoraki 2 gün rapor alabildik. 2. Günün sonunda benim rahatsızlığım geçmezse ve ben böyle kaşınmaya devam ederek kızarıklar içerisinde işe gitmek zorunda olursam ne olacak? Yeniden kendisine gidip randevu alıp tedavi masraflarını mı ödememiz gerekecek? Bir daha asla ilgili hastaneye gitmeyeceğim, yakınımda kim varsa da gitmemesini gerektiğini belirteceğim.

Kübra
Kübra
12 Temmuz 2023 15:12

Bugün başka bir hastanede dermatoloji bölümüne uzman doktora gittim. Kendisi hastalığın kesinlikle uyuz olduğunu söyledi ve daha ben talep etmeden bu şekilde çalışmanız ve sosyal hayatta olmanız uygun değil diyerek 3 iş günü rapor verdi. Ne yapmam gerektiğini, ev yaşantımda nelere dikkat etmem gerektiğini, ilaçlarımı nasıl ne şekilde kullanmam gerektiğini tek tek yazdı. Liv Hospital Vadi hastanesindeki doktor gibi beni ne tersledi ne yanlış teşhis koyarak başından attı. Liv Hospital vadi hastanesindeki yanlış teşhis yüzünden 3 gündür uykusuz bir şekilde kaşınıyordum. Ve kurumumun benim adıma size yaptığı ödemeyi asla helal etmiyorum. Ben bugün başka bir doktora gitmesem yanlış ilaçlarlar ve yanlış teşhisle kaşınmaya devam ederek bulaşıcı bir hastalıkla işe gidecektim. Yaşattığınız fiziksel, maddi ve manevi zararı umarım karşılayabilirsiniz.

26 Temmuz 2023 11:52 (Şikayetten 15 gün sonra)

Alara
Alara

Size kesinlikle katılıyorum ben de kendisine yüzümdeki kılcal damarlardan olan rahatsızlığımdan dolayı gittim. İşlem sonrası böyle kabuklandı. Soru sorduğumdan beni aşırı kaba bir şekilde tersledi. Sorduğum soruya çok daha nazik bir şekilde cevap verilebilirdi. Hatta danışmadaki bir hanımefendi de şahit!

Banu sonucu yetersiz buldu

02 Temmuz 2024 22:07

20 Mart 2025 16:13
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Liv Hospital Hastane Güven Vermiyor

20 Mayıs 2024 08:53