Tulay sonuçtan memnun

Linkedin Hesap Erişim Kısıtlama Sorunu

Linkedin Hesap Erişim Kısıtlama Sorunu
03 Temmuz 2024 00:02
Tulay'ın Teşekkür Mesajı
“Destekleriniz için teşekkürler. İtirazıma yanıtlar aldım ve sorun çözüldü.”

Yaklaşık 10 yıldır aktif Linkedin üyesiyim. Linkedin'de 4. Defadır hesabım kısıtlanıyor. Her defasında bu yorumunu siliyoruz bildirimi geliyor sonrasında hesabım kapatılıyor. En son 4 gün önce hesaba erişim kısıtlandı bildirimi geldi. İtiraz ettim ancak yanıt gelmedi. Defalarca destek merkezine itiraz yazdım tek bir dönüş alamadım. Web girişi yaptığımda hesap doğrulama istiyor sonrasında hesap kapalı diyor. Tüm iletişimde olduğum iş ağım gitti. Aktif bir kullanıcıyım ve Linkedin iş yaşamımım için çok çok değerli bir sosyal mecra. Acil olarak açılmasını rica ediyorum.

09 Temmuz 2024 23:47

Destekleriniz için teşekkürler. İtirazıma yanıtlar aldım ve sorun çözüldü.

Yorumlar (7)

Mahmut

Ben Twitter'dan sıkıştırdığımda başta 5 7 gün içinde çözüm bulunacak dediler şimdi de size mail yoluyla ulaşacağız yakında yazmışlar. Sizin bahsettiğiniz mail nedir kime yazmalıyım?

Mahmut

Twitter'dan sürekli kendilerini darlıyorum bana yalnızca evet bir dosyanız var 5 7 iş gününde çözülecek diyor ne yapmam gerekiyor sizce? Mail atsam kime atabilirim?

Tulay

Merhaba... Twitter 'da DM ile size bir numara verecekler, oradaki mail adresine mail atıyorsunuz, itiraz ediyorsunuz... Ben uzun uzun yazdım savunma yaptım Gazze için kapattılar aslında... Sonra bayağı uzun yazışmalar yaptım 15 günde açıldı.

Tulay

Merhaba... Twitter 'da DM ile size bir numara verecekler, oradaki mail adresine mail atıyorsunuz, itiraz ediyorsunuz... Ben uzun uzun yazdım savunma yaptım Gazze için kapattılar aslında... Sonra bayağı bayağı yazışmalar yaptım açıldı.

Ecrin

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Hesabım ilk kez bugün kısıtlandı. Yöneticilerim ve müşterimize zoom üzerinden bir toplantı planlamıştım. Bu toplantı bağlantısını Linkedin üzerinden müşterimize attığım saniye hesabım kısıtlandı. Geçici diyor anlamadım. Sizin bundan önce de bir kısıtlanma süreciniz olmuş sanırım. Şu an yaptığınız bu yöntemi izlemeden hesabınıza nasıl erişim sagladınız? Ve kaç gün içinde? Cevabınız benim için çok değerli teşekkürler şimdiden.

Ecrin

Merhabalar adınıza çok üzüldüm aynı sorunu bende yaşıyorum. Acaba kısıtlanan hesabınız kaç gün içinde tekrar aktif edildi

Tulay

Merhaba Ecrin hanım, hesabım bugün açıldı. Ama 11 gündür inanılmaz yorucu bir itiraz süreci yaşadım. Twitter'daki (artık X platformu yani) Linkedin ve Linkedin help hesaplarına hesap kısıtlama konusunda ileti ve durumu anlatan bir twit yazın. Sonra otomatik olarak size bir yorum yazılıyor. O mesajın üzerindeki DM üzerinden sıkıntınızı-hesabınızın adını ve mail adresinizi iletin. 1-2 saat sonra mailinize itirazınıza özel dosya numarası geliyor. Ve bir yetkili size sorunla alakalı çözümü anlatıyor... Benim 1-2 yorumum sakıncalı olmuştu o nedenle kısıtlama yapılmıştı. İtiraz ile çözdüm ama çok uzun sürdü maalesef. Umarım sizinki de çözülür, bu yöntemi yabancı bir sosyal medya uzmanı yazmıştı, bende o yolu izledim ve şükür ki işe yarıyor. Sevgiler.

Linkedin Hesabım Kısıtlandı, Destek Kanallarına Ulaşamıyorum

Büşra
09 Temmuz 2025 00:21
linkedin-hesabim-kisitlandi-destek-kanallarina-ulasamiyorum-1.jpg

Linkedin Hesabım Haksız Yere Kısıtlandı, Destek Ekibinden Yanıt Alamıyorum

29 Eylül 2025 17:28
İsa sonuçtan hiç memnun değil

Linkedin Hesabım Sebepsiz Kısıtlandı, Haftalardır Çözüm Sunulmuyor

01 Temmuz 2025 17:55