Feyzullah
13 Eylül 2023 18:07

Antalya Özdilek Teknosa'dan teşhir ürün satın aldık. Montaj için LG yetkilisi h*** bey gelip montajı yaptı. Klimanın alt kısmında eğrilik olduğunu kendilerine belirtmemize rağmen önemli bir şeyin olmadığını ayrıca duvarımızın eğri olduğu için yamuk durduğunu belirtti. Aynı şahısla yapılan telefon görüşmesinde dokumada bulunan teknokar LG şubesine saat 18:00 sularında gelip konuşmak için aradığımızda üslupsuz ve saygısız bir şekilde siz beni arayamazsınız nasıl ararsınız biz kapalıyız vs. Demesi üzerine internette kapanış saatinin 20:00 olduğunu ve hala açık olmanız gerektiğini belirtmemize rağmen telefonu hemen yüzümüze karşı kapatmıştır.

Müşteri olarak resmen rencide olduk ve bize yardımcı olmamak için ellerinden ne geliyorsa yaptılar ve bu durum için gerekli yasal işlemleri zaten başlatacağım. Ayrıca durumun çözümü için LG yetkili servis ve Teknosa dahil hiçbir şekilde yardim alamadık. Lütfen bu durumun en üst mercide ki yetkili kişilere duyurulup özellikle bu şahıs için gereğinin yapılması ve başkaları da bizim gibi mağdur olmaması için özellikle Özdilek Teknosa'dan klima almamalarını alırlarsa da Dokuma teknokar LG yetkililerinden h****bey'in olmamasına dikkat etmeleri rica olunur.
Ayrıca bir şekilde kendi imkanlarımızla başka yetkili servis talep edip, gelip baktıklarında ve duvarda eğrilik ve yamukluk olmadığını montaj hatası ve üründe de fabrikasyon hatası olduğunu belirtip, gereği için tekrar parça talep edip, değişmesi gerektiğini bildirmişlerdir.

Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
02 Ağustos 2023 10:00

Serhat
18 Temmuz 2023 15:26
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
15 Temmuz 2023 00:41