Büşra
05 Mayıs 2024 11:58

LG marka F4J9JHP2T model yıkama (10,5 kg) ve kurutma (7 kg) özellikli çamaşır makinesi aldım. Kurutması ayrı bir problem, yıkaması ayrı bir problem. Kurutma sonrasında kıyafetlerde aşırı ağır, pis bir koku ve zedelenme problemi oldu. Yıkama sırasında ise hep aşırı gürültülü çalışması ve kıyafetlerde kesikler oluşturmasıyla problem yaşattı. Yetkili Bursa Marmara Soğutma Servisi gelip amortisörlerinde problem olduğunu söyledi. Yüksek fiyatlı bir şekilde tamir ettirdik. Üstünden çok zaman geçmemesine rağmen şimdi yine aynı problem yaşandı. Üstelik kazan yamulmuş ve körüğü parçalamış. Parçalanan lastik parçaları da kıyafetlerimi mahvetti. Haznesini her zaman yarıya kadar doldurup kullanıyorum, asla kapasitesinde kullanamadım. Aldığımdan beri sorunları bitmedi. Üçüncü kez servis çağırıyorum. Her çağırdığımda sadece servis için ücret alınıyor (500 TL), tamir ücretleri ise sıfır çamaşır makinesi fiyatlarına denk geliyor. Bu sefer de 13.000 - 15.000 TL arası bir tutar dendi. Lütfen artık değişim yapın veya başka bir çözüm bulun. Çamaşır makinesi alsam, bu makineyi ne yapacağım? Dünya para vererek aldık. Kaçıncı kez servis geliyor. Evin en önemli ihtiyacı, iki çocuklu çalışan bir anneyim. Defalarca bu makine yüzünden mağdur olduk. Lütfen bu duruma bir çare bulunsun. Değişim için müşteri hizmetlerine talep açtım, umarım bir kez daha mağdur olmam.

Hatice sonuçtan hiç memnun değil

Hatice
25 Eylül 2025 16:39

LG Çamaşır Makinesi: Beklenmedik Arızalar Ve Yüksek Tamir Maliyetleri

İnci
28 Şubat 2025 10:17
Ersoy sonuçtan hiç memnun değil

Ersoy
24 Aralık 2023 23:42
LG F4V5RGP2T KURUTMALI ÇAMAŞIR MAKİNESİNDEN ÇATIR ÇUTUR SESLER GELİYOR
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
30 Kasım 2024 20:23