Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

Hair Hotel Turistik Bölgelerdeki Fiyat Farklılıkları Ve Müşteri Tepkileri

12 Ocak 2024 13:37

Evet, nihayet fiyat yüzünden tartışanlar arasına ben de katıldım. Sahibi L**** Hanım, ticari olarak çok hırslı bir kadın, bu çok belli. Tanıyanlar bana mutlaka hak verecektir. Zamları bahane ederek fiyat artıran işletmeler var ya, işte tam da onlardan bir tanesi. Her bakıma gittiğimde bir müşteri içeride yüksek sesle şikayet ediyordu, ben de anlam veremiyordum. İşte ben de bugün aynı şekilde yüksek sesle şikayetimi dile getirdim. Öncelikle gidecek olanlara önerim, özellikle saç alışverişi yaparken başka firmalardan mutlaka fiyat alın. Yarı fiyatına başka yerde bulacağınızdan eminim. İlla buraya gidecekseniz de fiyatı baştan konuşun, sonra beklenmedik bir durumla karşılaşmayın. İstanbul'da 500 TL olan saç bakımı Bodrum'da 1000 TL. Bu durum karşısında ne düşüneceğinizi sizlere bırakıyorum. Fiyat konusunda ise 'istersem 1500 de alırım, 2000 de' diyor. Bodrum sadece tatilcilerin olduğu bir yer değil, burada yaşayanlar da var. Etik anlayışından uzak bir tutum sergileniyor ama bu kişilerin etik anlayışı ne kadar bilmiyorum.

Tarik
Tarik

Size asla katılmıyorum. Ben hep Leyla Hanım'da periyodik bakımlarımı yaptırıyorum. Ancak Anadolu Yakası'nda oturduğumdan dolayı, Leyla Hanım bana uzak kaldığı için yakın bir protez merkezine gitmeye başladım. Memnun kalmayınca, daha da ünlü olan başka bir merkeze gittim. Fiyatı Leyla Hanım'dan daha uygun olmasına rağmen, işlerinde hiç özen yoktu. Her zaman suratlı bir karşılama ile karşılaştım ve sonunda üniteyi mahvettiler. Sonunda tekrar Leyla Hanım'a döndüm. Uzak olması ve biraz daha pahalı olması önemli değil; gittiğimde kendimi beş yıldızlı otel müşterisi gibi samimi ve güler yüzlü bir şekilde karşılanmak istiyorum.

Sevdiye
Sevdiye

Peki saçlar nasıl memnun musunuz?

Oguzhan
Oguzhan

Beb oradan hiç sac almadım. Ama aynı kalitedeki saclar başka firmalarda açık ara daha ucuz.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2024 02:40

Mehmet Eken-Sare Eken Kuaför Kuaförde Beklenmedik Ücretlendirme Ve Hizmet Kalitesi Sorunu

16 Mayıs 2024 22:36