Önder sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 21:47

1 ay önce D*** K********* (D**** K*****) tarafından arandım ve yatırım danışmanı olduğunu, beni bir WhatsApp grubuna alacağını ve trader olarak yaptığı işlemleri takip edeceğini söyledi. Ben de takip ettim ve gerçekten de işlemleri başarılıydı. Prestij GYO yatırım danışmanlığı ltd şti hesabına para gönderdim ve telefonuma uygulama yüklendi. Başka danışman olarak A*** Bey de vardı. İlk olarak bir para gönderdim. Daha sonra o kadar kötü işlemler verdi ki 2 gün içinde koyduğum bütün parayı kaybetmek üzereydim. Bir anormallik vardı. Uygulama üzerinden işlemlerin abartılı şekilde düşük gösterildiğini anladım. Daha sonra içerideki parayı kurtarabilmek adına tekrar yüklü bir para gönderdim. Ancak düşüşler devam etti. Kaybımı göze alarak işlemleri durdurdum ve para çekim talebi oluşturdum. O andan itibaren kimse cevap vermemeye aramalara çıkmamaya başladı en sonunda da engellediler. Ben de Savcılığa gittim. Ayrıca şirketin Mersin'de olduğunu buldum. Kesinlikle koyduğunuz parayı bilerek bitmiş göstermekteler ve arka planda paranızı çoktan indirmiş oluyorlar. Güvenmeyi bırak direkt polise teslim edilmesi gereken insanlar.

Fatih
18 Ağustos 2024 02:47
Inveo Yatırım Btrader Yasal Olmayan İşler
Ali sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 2023 00:19
Enes sonuçtan hiç memnun değil

GKM Forex GKM Yatırım (Global Kapital Markets) Tarafından Mağdur Edildim

27 Eylül 2023 19:40
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

07 Kasım 2023 22:14
GL Yatırım Para Çekim İşlemi
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2025 08:14