Lescon Spor Ayakkabımda Yırtılma Mevcut

25 Mayıs 2023 18:37
30 Mayıs 2023 11:33 (Şikayetten 4 gün sonra)

Ergül
Ergül

Bende topukta göçük var. Kesinlikle hata olabilir demiyor Lescon. Ürünlerimiz hatasız kusursuzdur. Hatalı kusurlu olan sizsiniz diyor. Ayakkabıyı çekçekle kullan. Bağcığını bizim istediğimiz gibi bağla dedi. Müşteri hizmetlerindeki abla az kalsın beni dövüyordu vallahi. Galiba Lescon da ayakkabıyı kullanmak direk kullanıcı hatası oluyor

Aynı dert bende var, çok fazla terletiyor (ben bir de su testi yapayım su geçirmez olduğu için hiç aklıma gelmedi terletiyor ayağım o yüzden su gibi oluyor düşüncesindeydim.)1 ayda iç kısmı deforme oldu. Deforme dediğim filede sarkma oldu. Gönderdim kullanıcı hatası dediler. Yasal hakkınızı arayın deniliyor sahip çıkmıyor artık. Önceleri duymuştum müşteriyi memnun ilkesi varmış birçok olumsuz ürün sorgusuz değişmişler kabak bize patladı haklı olmaksa haksızsınız deniyor böyle bir politik mı benimsemişler? Müşteri teri hizmetleri bir o kadar katı. Ve tersliyor güç bende artık dercesine.

Kaan sonuçtan hiç memnun değil

Lescon Mağazasındaki Stellar Trail Ayakkabısının İç Astarı Hızlı Çözülürken Garanti Reddi

18 Mart 21:12
lescon-magazasindaki-stellar-trail-ayakkabisinin-ic-astari-hizli-cozulurken-garanti-reddi-4.jpg
lescon-magazasindaki-stellar-trail-ayakkabisinin-ic-astari-hizli-cozulurken-garanti-reddi-2.jpg

18 Ekim 2025 23:51
Garanti Kapsamındaki Ayakkabımın Taban Sorunu Çözülmedi, Değişim Veya İade İstiyorum

Sarı Amblem Boyası Çorapları Lekeledi İade Ve Geri Çağırma Talebi

Emrah