Lescon Erzurum MNG AVM'de Voleybol Topu Değişim Sorunu

Lescon Erzurum MNG AVM'de Voleybol Topu Değişim Sorunu
09 Eylül 07:27

Merhaba, Erzurum MNG AVM mağazanızdan voleybol topu aldım. Satışı yapan mağaza personelinize voleybol topunda herhangi bir açılma olduğunda değişim oluyor mu diye sorduğumda, evet 1 yıl içerisinde değişim gerçekleştirebiliriz cevabını aldım. Bu cevabın üzerine voleybol topunu satın aldım. Aradan belli bir zaman geçtikten sonra voleybol topunda açılma oldu ve değişim için Erzurum MNG AVM mağazanıza gittim. Mağaza müdürü olduğunu söyleyen personel, kurumsal kimliğinize yakışmayacak şekilde beni ailemin yanında suçlayıp değişimi gerçekleştirmemiştir. Konu ile alakalı gereğinin yapılmasını sizlerden rica ediyorum.

09 Eylül 08:27 (Şikayetten 59 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Satışa sunulan her Lescon ürünü, siz değerli müşterilerimizin rahat kullanımı, sağlığı, ürünün performansı ve dayanıklılığı göz önüne alınarak üretilmekte olup, kalite kontrol prosedürlerimiz gereği çeşitli testlerden geçirilerek sizlerin beğenisine sunulmaktadır. Göstermiş olduğumuz tüm bu hassasiyete rağmen, satın almış olduğunuz üründe herhangi bir kusur oluşması durumunda, belirlenmiş olan prosedürlerimize göre sizlere yardımcı olunmaktadır. Lescon’u tercih ettiğinizden dolayı teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla. Kalite Güvence Departmanı.

Ürün Değişim Talebinde Mağaza Müdürüyle Yaşanan Sorun

Çağla