Tekrarlayan Sorunlara Kalıcı Çözüm Bekliyorum

10 Kasım 2024 14:43

4 ay önce yine aynı problemi yaşayıp yetkili kişilere ulaşarak geçici bir çözümle problem çözülmüştü. Sadece 4 ay önce değil ondan önceki sene içinde de aynı sorunla karşılaşmış ve sürekli güncellemeler yapılıp sorun çözüldü denilmişti. Fakat şu an problemi tekrar yaşıyorum ve asla kesin bir çözüm sunulmuyor. Sorunun da ne zaman çıkacağı haliyle belli olmadığından sürekli mağdur oluyorum. Buna kalıcı çözümünüz nedir artık çok sıkıldım.

04 Ocak 2025 23:41

Öncelikle Lenovo Ideapad gaming 3 bilgisayarına sahiptim. Bilgisayarı almamın üzerinden bir yıl geçmemiş olmasına rağmen ekran kayması gibi bir problemle karşılaştım. Destek hattına her problemi bildirdiğimde beni sürekli sürücü güncellemesi sonrasında problem tekrar yaşanırsa diyerek (ki yaşandı) temiz kurulum yapılarak yaklaşık 1 yıl boyunca oyaladılar. Problemin donanımda yani ekran kartında olduğu en baştan belliyken garanti süresi doldurulacak şekilde bu önerileri ve işlemleri uyguladılar. Garanti süresi de geçtikten sonra servise alalım dediler ki bu işlem artık aynı sorunu 3. 4. Yaşayışımda önerildi, belirtmek isterim. Servise gittikten sonra ise bilgisayarınız garanti kapsamında değil denilerek ekran kartı değişimi denilmiş ve yaklaşık olarak 36 bin lira tarafımdan istenmiştir. Bu süreçte çok mağduriyet yaşadım, bir bilgisayar mühendisliği öğrencisi olarak bilgisayarımı değiştirmek zorunda bırakıldım.

18 Aralık 2024 22:53

10 Kasım'da bahsettiğim ve geçici olarak çözüme kavuşturulan ekran kayma ve piksellenme sorunu bir ay sonra tekrar başıma geldi. Ekran siyah olup geri geliyor ve yazılar piksellenerek kayıyor. Sorunun yazılım kaynaklı olduğu söylenmişti ve daha önceki aylarda aynı şikayet için üç adım var denerek başta sistem güncellemeleri yapılmış, sorun devam ederse de son adım olarak temiz kurulum yani windowsun baştan kurulmasıyla çözüleceği söylenip yaklaşık 1 yıldır farklı aylarda aynı şikayete geçici olarak çözümler sunulmuştu. Windowsun başta kurulma işlemi de 10 kasımda yapıldı ve sorun tekrar başıma geldi. Problemin ekran kartında olmasından veya başka bir sebepten kaynaklı olsa bile bilgisayar servise alınsa, birkaç güncelleme işlemi ve temiz kurulumla geçiştirilmese yoktan yere bunca vaktim geçirilmemiş ve garanti süresi de bu şekilde dolmamış olacaktı. Bahsettiğim gibi ekran pikselleşiyor yazılar kayıyor ve siyah ekran saliselik şekilde gelip gidiyor. Bu soruna artık bir çözüm bulun, aldığıma bin pişman oldum çünkü.

14 Aralık 2024 02:36

10 Kasım'da bahsettiğim ve geçici olarak çözüme kavuşturulan ekran kayma ve piksellenme sorunu bir ay sonra tekrar başıma geldi. Ekran siyah olup geri geliyor ve yazılar piksellenerek kayıyor. Sorunun yazılım kaynaklı olduğu ve windowsun baştan kurulmasıyla çözüleceği söylenip yaklaşık 1 yıldır farklı aylarda aynı şikayete geçici olarak çözümler sunuldu. Problemin ekran kartında olmasından veya başka bir sebepten kaynaklı olsa bile bilgisayar servise alınsa, birkaç güncelleme işlemi ve temiz kurulumla geçiştirilmese yoktan yere bunca vaktim geçirilmemiş ve garanti süresi de bu şekilde dolmamış olacaktı ve ben de bu kadar mağdur olmayacaktım. Bahsettiğim gibi ekran pikselleşiyor yazılar kayıyor ve siyah ekran gelip gidiyor. Bu soruna artık bir çözüm bulun, aldığıma bin pişman oldum çünkü.

14 Aralık 2024 02:14

10 Kasım 2024 14:13

4 ay önce yine aynı problemi yaşayıp yetkili kişilere ulaşıp geçici bir çözümle problem çözülmüştü. Sadece 4 ay önce önce değil ondan önceki senede de aynı sorunla karşılaşmıştım ve sürekli güncellemeler yapılıp sorun çözüldü denilmişti. Fakat şu an problemi tekrar yaşıyorum ve asla kesin bir çözüm sunulmuyor ve sorunun da ne zaman çıkacağını haliyle bilemediğimden mağdur oluyorum. Buna kalıcı çözümünüz nedir ve problem artık nasıl geçer?

11 Kasım 2024 10:47 (Şikayetten 20 saat sonra)
11 Kasım 2024 11:06

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

11 Kasım 2024 17:29

Kurulum2

11 Kasım 2024 17:58

12 Kasım 2024 17:55

13 Kasım 2024 17:07

Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Üründe Haksız Kullanıcı Hatası İddiası Ve Teknik İnceleme Talebi

Kadir

29 Ocak 2024 17:25

Büşra
19 Şubat 2024 12:13
Beyzanur sonuçtan çok memnun

Lenovo Bilgisayar Lenovo Pen 2 Kalem Çalışmıyor.

Beyzanur
09 Mayıs 2024 10:23
Lenovo Bilgisayar Lenovo Pen 2 Kalem Çalışmıyor.

Lenovo Kategorileri