Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Lenovo Servisinin Yetersizliği İşimi Aksatıyor

18 Kasım 2024 15:08

1 Eylül 2024 tarihinde Vatan Bilgisayar'dan aldığım Lenovo bilgisayarı ekran açılmadığı için ertesi gün Vatan Bilgisayar'a götürdüm. Oradaki satış temsilcileri de sıkıntıyı gördü ve bilgisayarı servise gönderdiler. Servis bilgisayarda bir hata olmadığını belirterek geri gönderdi. Ekran sıkıntıları devam eden cihazı şimdi tekrar servise gönderiyorum. Ancak Lenovo yetkilisi olan bu iş bilmez servis belgeli şahitli arıza tespiti yapamıyorken nasıl oluyor da bu markanın cihazlarını tamir ediyor acaba. Bunların yüzünden 78 gündür iş yerimde emanet bilgisayar ile çalışıp, sağlam diye gönderdikleri cihazı evde test ediyorum. Şimdi cihazı arıza videosu ile göndereceğim ki anlamıyorlar ise bir bilene sorsunlar!

19 Kasım 2024 09:15 (Şikayetten 18 saat sonra)
19 Kasım 2024 09:23

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

29 Kasım 2024 14:09

29/11/2024 te bilgisayarım servisten geldi. Panel arızası tespit etmişler (herhalde attığım videoyu izlediler), panel değişmiş. Henüz yeni teslim aldığım için ürünü yeterince deneme şansım olmadı. Satın aldığım gün bozuk olan ürünü bana sağlam diyerek geri gönderen Lenovo şimdi arıza var diyerek tamir etmiş. Arızalı sıfır ürün satıp keyfi gelince arızayı kabul eden, sonra da tamir edip kullanmamı isteyen Lenovo markasından talebim tamir değil değişimdir. Sıfır bozuk ürünü tamir edip kullanmamı isteyen markaya da güvenim hiç kalmamıştır. Şimdi yasal yollarla hak arama sürecini başlatacağım. Aslında yaşadıklarım beni o kadar yordu ki, bu bilgisayarı da üzerinde yazan markayı da görmek istemiyorum. Ancak başka insanlar da mağdur edilmesin diye uğraşmaya devam edeceğim.

Sertuğ sonuçtan hiç memnun değil

Sertuğ
06 Ocak 2025 10:58

Duygu
30 Aralık 2024 01:09
Garanti Süresi Dolan Laptopta Kronik Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
05 Ağustos 2024 16:41
"Müşteri hizmetlerinden arayarak yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim."

Sunay
24 Şubat 2025 12:13
Ali sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 19:37
Lenovo Kategorileri