Duhan sonuçtan hiç memnun değil

Duhan
12 Aralık 2023 15:34

14.09.2023 tarihinde satın aldığım ve 16.09.2023 kargo ile teslim aldığım Lenovo Ideapad Gaming 3 MP2CL8Y5 seri numaralı dizüstü bilgisayarımın hoparlöründen cızırtı gelmesinden dolayı 29.11.2023 tarihinde Lenovo teknik destek hattını arayarak yardım talep ettim ve bilgisayarımın driverlarını güncellemek, bilgisayara format atmak gibi işlemler yapılmasını söylediler. İstenilen tüm işlemleri yapmama rağmen cızırtı sorunum giderilmedi. Konu hakkında tekrar müşteri hizmetlerini aradım, donanımsal bir sıkıntı olabileceğinden dolayı cihazı onlara göndermemi istediler. 2 aylık bir cihazda donanımsal bir sorun yüzünden parça değişimini istemediğimi belirttim ve bana verilen adrese Yurtiçi Kargo 301177531537 kodu ile 04.12.2023 tarihinde cihazı gönderdim ve 05.12.2023 tarihinde cihaz teslim edildi. 06.12.2023 tarihinde tekrar müşteri hizmetlerini cihazın durumunu sormak için aradım. Bana kargo kodu verilmesine rağmen cihazın arıza kaydının yapılmadığını öğrendim. Tekrar arıza kaydı açıldı ve arıza kaydı açılırken tekrar cihazımda tamiri kabul etmediğimi belirttim müşteri hizmetlerinde bana satın alındıktan 6 ay içerisinde donanımsal bir sorun olduğunda ürünü sıfırı ile değişim veya ücret iadesi alabileceğimi söyledi. Bende bu şekilde kabul ettim. 2015856163 müşteri numarası ve 4010704102 kayıt numarası ile 0.12.2023 tarihinde arıza kaydı açıldı. 11.12.2023 tarihinde UPS Türkiye şirketinden kargo detayları ile ilgili bir mail aldım. Detayları baktığımda servisten bana cihazın tekrar geri gönderildiğini anladım. Cihazımda nasıl bir işlem yapıldığını sormak için 12.12.2023 tarihinde Lenovo teknik desteği tekrar aradım ve bana cihazın hoparlörünün değiştiğini söylediler. Bende bana bilgi verilmeden nasıl cihazda onarım yapıldığını ve cihazın sıfırı ile değiştirme veya cihazın ücret iadesini alma hakkım olduğundan bahsettim. Bana servis kaydını açan arkadaşın kaydı onarım olarak açtığını, cihaz değişimi veya ücret iadesi talep etmediğini belirtti. Kesinlikle bu durumu 2 aylık cihazda parça değişimini kabul etmiyorum. Hakkım olan Ücret iadesi veya cihazın değişimini talep ediyorum.

12 Aralık 2023 16:11 (Şikayetten 36 dakika sonra)
12 Aralık 2023 16:28

Sayın müşterimiz, Lenovo ürün ve hizmetleriyle ilgili deneyimlerinizi, görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konuyla ilgili sizlere telefon yolu ile geri dönüş yapılmıştır. Lenovo’yu seçtiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Lenovo Türkiye

19 Aralık 2023 09:24

22 Ekim 2024 16:26
Emrullah sonucu yetersiz buldu

Emrullah
10 Ekim 2023 22:46
Gezgin sonuçtan hiç memnun değil

Gezgin
19 Ekim 2023 21:57