Melisa sonuçtan hiç memnun değil

Lego'nun Hediye Paketi Vermemesi

Melisa
02 Ocak 2024 16:09

Lego'dan 3.499,00 TL tutarında sipariş oluşturdum. Siparişim tek bir üründen oluşmaktadır ve ürün 35 cm'dir. Ödeme işlemini gerçekleştirirken hediye paketi alanı göremediğim için, ödeme işlemini gerçekleştirdikten ve siparişim onaylandıktan sonra web sitesinde yer alan 0530*****76 numaradan WhatsApp uygulaması üzerinden müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim ve sipariş numaramı belirterek siparişimin hediye paketi yapılması konusunda destek rica ettim. "Merhaba sipariş yoğunluğumuzdan kaynaklı maalesef hediye paketi talebiniz alınamamaktadır" yanıtını aldım. En azından siparişim kargolanırken içerisine hediye paketi eklenmesini ve kendim paketleyebileceğimi belirttim. "Maalesef şu an için uygulamamız bulunmamaktadır" yanıtını aldım. Böyle saçma bir uygulama ve müşteriye yardımcı olunmaması ile ilk defa karşılaşıyorum. Mağazaya uğrayamadığım için online sipariş oluşturmuştum ve hediye edecektim. Bu kadar yüksek fiyatlı ürünler satın alınmasının karşılığında bir hediye paketinin olmaması Lego'ya hiç yakışmadı.

Çağan
Çağan

Git kırtasiyeden 5 liraya hediye paketi al öyle bir uygulamaları olmak zorunda değil

Besra
09 Aralık 2023 17:29

Lego Store Türkiye'den Sipariş Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

Betül
27 Ocak 2025 16:30
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

Lego Siparişimdeki Hediye Paketi Beklentimi Karşılamadı Ücret İadesi İstiyorum

Gizem