Ledger Nano X Cihazıyla Yaşadığım Sorun

22 Temmuz 2023 15:01

Ledger nano X cihazını orijinal sitesinden sipariş verip yurt dışından getirttim. Orijinalliğini kontrol edip kurulumunu yaptım. Ledger live'ı kendi sitesinden indirip kurdum ve hiç kullanmadığım bir PC'ye bağlayarak içine XRP ve fil gönderdim. 1-3 ay boyunca aynı PC'den giriş yaparak güncellemelerini yaptım.

İşim bittiğinde her seferinde ledger live'dan güvenli çıkış yaptım. Anahtar kelimeler kutusunda ve kilitli kasada muhafaza edildi. Ancak 2 hafta önce tekrar giriş yaptığımda bütün XRP ve fil varlıklarım 4-5 farklı cüzdan adresine aktarılmıştı. Bu nasıl mümkün oldu anlam veremiyorum. Mail attım ancak geri dönüş bile olmadı.

Yorumlar (5)

Alperen
Alperen

Çok korkunç... Her şeyi kuralına uygun yaptığınız halde hiç olmaması gereken bir şey olmuş Geçmiş olsun, bir sonuç alabildiniz mi? Nasıl çalınmış? Sizden kaynaklı bir durum mu? Geri alabildiniz mi? Ledger firması destek verdi mi?

Güven

Bende aynısını yaşadım. Şikayetimi yazdım. Bu transferi ledgerdan başkası yapamaz. Ledger güvenilir değil.

Musap
Musap

Ben anlattığına pek inanmıyorum sanden başka böyle bir yazı yazan olmadı milloyonlarca ledger kullanıcısı var tek senin coinlerim kayıp sanki başka bir niyetin bvar gibime geldi

Güven

Bende yaşadım. Ledger güvenilir değil. Bir gün coinlerinin çalındığında anlarsın

Savaş
Savaş

Sorun giderildi mi?

Ledger Habersiz Para Çekim

Tuncay
05 Nisan 2024 10:48
Ledger Habersiz Para Çekim
Güven sonuçtan hiç memnun değil

14 Aralık 2023 09:03

Neşet