Mehmet sonuçtan çok memnun

Lastikpark Kayseri Jet Oto Lastik Saygısızlık

24 Kasım 2024 13:57
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Ercan bey e teşekkür ederim”

Saygısızca umursamaz tutum sergilendi. Jet oto lastik Kayseri yeni sanayide sakallı bir arkadaşa fiyat sorup bilgi aldım bir gün sonra gelip elinde var mı diye sordum adam bana cevap vermedi az dur dedi az durdum bu arada bir 2 müşteri ile pazarlık yaptı, vakit geçti bir yerleri aradı, yine sordum var mı takabilecek misin diye cevap vermedi 1 dakika dedi aradan 2 müşteri ile pazarlık yaptı ben abim var mı yok mu dedim elindeki bardağı koy git vermiyorum ben sana dedi. Ben de almıyorum deyip giderken bağıra çağıra benim hakkımda başkalarına konuştu vıdı vıdı burda başını şişirmişim ben de arkamdan konuşma dedim saygısızca ifadeler kullandı. Bence uygun fiyat söyledi önceki gün kar yağacağı için müşteri çok geldi almayayım diye uğraştı.

25 Kasım 2024 12:38

Bölge müdürü Ercan Bey bana ulaşıp yaşanan tatsız olay sebebiyle özür diledi ve o arkadaşın uyardıklarını söyledi benim gönlümü aldı zaten benim beklentim nezaket ve insanlıktı sağ olsun Ercan Bey bunu gösterdi hatta lastik almadıysam başka bir bayilerinden yardımcı olacağını söyledi ben lastik aldım ama ilgisi için teşekkür ederim.

25 Kasım 2024 12:40

Ercan bey e teşekkür ederim

Fatih sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2023 20:21

Lastik Park'ta Karşılaştığım Kabus: Hakaret Ve Tehdit

20 Nisan 2025 21:41
Lastik Park'ta Karşılaştığım Kabus: Hakaret Ve Tehdit
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2025 19:26

Büşra