Elif sonuçtan hiç memnun değil

Laguna Termal Bunun Adı Pazarlama

28 Mart 2024 22:57

Ben böyle bir saçmalık yaşamadım. Hayatım boyunca 'Annemi 6 aydır Laguna Termal'den tatil kazandınız' diyerek arayan kişilerin ısrarlı hediye tatiline gidelim dediğimizde böyle bir şeyle karşılaşacağımızı düşünemedik. Yakın zamanda Laguna Termal'e gittik; annem, ben ve eşim. Akşam saatlerinde termale vardık. Odamıza geçtik, sonra bize iki rehber vermişler, bizimle tatil boyunca ilgilenmeleri için. Rehber bize ikinci gün saat 16:00'da tanıtım olacağını söyledi. Biz de katıldık, keşke katılmasaydık. Annemi ve eşimle beni ayrı masalara oturttular, son derece yüksek müzik, çevrende bir sürü rehber ve onların müşterileri. Sonra bize devremülk satışı yapmak için dört saat boyunca ikna çabalarına başladılar. Ben 'hayır, almayacağım' dedikçe, 'başka ödemelerim var' dedikçe, 'kredi kartımda ve hesabımda yeterli param yok' dedikçe, oğluma aldığım pahalı telefonun nedenini sorgulayıp hatta annemin peşinatı ödemesi için kolundaki bileziği bozabileceğini söyleme ve sorgulama cüretinde bulundular. Onlar sadece satış yapmak ve üye yapmaya odaklanmışlar. Ve toplantının sonunda anneme ve bana o kadar farklı fiyatların teklif edildiğini öğrendim. Ve rehberlerin müdürü olan kişi de masamızda rehbere satış yapamadığı için kötü not vereceğini söyleyerek bize duygusal bir psikolojik baskı uyguladı. Bu tesisin amacı kişiler üzerinde psikolojik baskı uygulamak gibi görünüyor. Yine de termal otel yönetimine bizi ağırladıkları için teşekkür ederim ama sadece satış ve üye yapmak için bunlara gerek yoktu diye düşünüyorum. Gerçekten söylüyorum, sinirlerimiz bozulmuş bir halde ertesi gün oradan ayrıldık.

Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

Devremülk Ödeme Sözünde Durulmadı, Mağdur Edildik

04 Haziran 2025 15:48
Çimen sonuçtan hiç memnun değil

Laguna Thermal Yıllardır Tapumuzu Alamıyoruz, Mağduriyetimiz Giderilmiyor

16 Temmuz 2025 13:36

Laguna Otelinde Çekiliş Aldatması Ve Zorlayıcı Devremülk Satışı

23 Şubat 22:20
Emine sonuçtan hiç memnun değil

Laguna Thermal Resort'ta Sözde Tatil Gezisi Devremülk Satış Baskısına Dönüştü!

02 Şubat 23:50