11 Eylül 2024 13:24418

ladrans.com isimli Instagram'da reklamlarını gördüğüm siteden alışveriş yaptım. Normalde alışveriş sitelerinde kargo ücreti 30-40₺ iken 90₺ kargo ücreti alıyorlardı neyse dedim sipariş verdim. Ürün geldi ve beğenmedim, iade etmek istedim sitelerinde iade talebi oluştur linki çalışmıyordu, ladrans_boutique adıyla Instagram hesaplarının DM bölümünden iade için adres istedim.

İade adresini verdiler ancak iade için kargo ücretini de benim ödememi istediler, yoksa iadeyi kabul etmezlermiş. Sitelerinde mesafeli satış sözleşmesi gereği cayma hakkının kullanılmasından dolayı alıcıya hiçbir bedel ödetmeyeceklerini yazmalarını hatırlatmama rağmen onu prosedür gereği yazdıklarını ve kargo ücretini ödememi söylediler. 600₺'ilk ürüne toplamda 300₺ kargo bedeli ödedim. Ürünümü teslim aldıkları halde ücretimi iade etmiyorlar.

Yasemin
11 Eylül 2024 14:15

Instagram adreslerinde DM bölümünden ücret iadesini istedim, hemen yatırdılar. Ancak yalnızca ürün bedelini yatırdılar. Kargo bedeli iadesi için Tüketici Mahkemesinde şikayetim var, oradaki sonucu bekliyorum.

Yasemin
16 Nisan 2025 22:03

Tüketici Mahkemesi kararı çıktı ve kargo ücretinin tarafıma iade edilmesi kararı çıktı. Haksız yere ödediğim 300₺ kargo ücretinin tarafıma ödenmesi için mahkeme kararıyla birlikte icra sürecini başlatıyorum

14 Ocak 2025 12:23

Mahkeme süreci devam ediyor. Sizi uğraştırmamak için savunma yazmadık. Sözleşmelerimizi yeniden incelemenizi rica edeceğiz. Sevgiler

14 Ocak 2025 12:18

Merhabalar ben ladrans butik yetkilisi Müberra Avcı. Öncelikle yaşanan aksaklıklar için sizden özür dileriz. Çok yüksek oranlarda memnuniyet ile çalışan müşteri yanlısı bir firmayız. Yüksek hacimli satışlarımıza mukabil çok düşük oranlarda değişim ve iade talebi alıyoruz. Fakat tabii ki olabilir memnun kalmadığınız bir ürün için bu süreci yaşamışsınız. Şikayetinizi inceledik bir yanlış anlaşılma olduğunu fark ettik onu düzelteyim. Firmalar değişim iade süreçlerinde kargoyu müşteriye yansıta biliyorlar. Bu firmalar için yasal bir hak. Satıcıların hiçbir kazanç elde etmeden kargo maliyetini üstlenmesi tabi ki adil değil. Bunu sözleşmemizde de görebilirsiniz. Burada tek taraflı düşünmek yerine satıcı firma ile de empati yapmanızı rica edeceğiz. Sonsuz sevgiler. 🌸

27 Ocak 2025 10:46461

Instagram üzerinden boom.shoes.tr O*** Ş***** adresinden 2 tane ayakkabı satın aldım. Henüz satın almadan sordum iade de...

2 Mayıs 2024 11:263.362

Instagram hesabı üzerinden sipariş oluşturdum 44 beden bir takım siparişi verdim ürünün yelek kısmı çok bol lakin pantol...