KYMCO Motosikletimin Elcik Isıtma Sistemi Arızası Ve Servis Süreci Sorunları

06 Aralık 2023 22:11

2021 model ak 550 motosikletimin 20.06.2023 tarihinde elcik ısıtmasının çalışmadığını ve kontağı ilk açtığımda bir beyaz ve bir kırmızı ışığın yanmadığını, yani okuma yapmadığını fark ettim. Ayrıca ekranda arıza lambası da yanmıyordu. Bunun üzerine yetkili servise gittim. Motor bir gün orada kaldıktan sonra yapılan kontrollerde elcik kavramalarının değiştirileceğini söylediler ve ekranda yanmayan arıza lambasının serviste ne yapıldığını bilmiyorum ama arıza lambası yanıyordu. 28.08.2023 tarihinde elcik kavramalarının değiştirildiği ancak hâlâ sorunun giderilemediği, elcik ısıtmanın çalışmadığını fark ettim. Kontağı açtığımda hâlâ okuma yapmıyordu. Bunun üzerine bu sefer servis elcik konnektörünün değiştirileceğini söylediler. 28.08.2023 tarihinde sipariş geçildiğini beyan ettiler. 09.11.2023 tarihinde Doğan Trend müşteri hizmetlerini arayarak durum hakkında bilgi almak ve yetkili birisiyle görüşmek istedim ancak görüşemedim. En azından bana konu hakkında bilgilendirilme talep ettim. Bugüne kadar tarafıma hiçbir iletişim olmadı. Bugün yani 06.12.2023 tarihinde Doğan Trend müşteri hizmetlerini aradım fakat cevap alamadım. Sonuç olarak 6 aydır arıza devam etmektedir. Soğuk kış aylarında elcik ısıtma sistemi çalışmamaktadır. Defalarca aramama rağmen hiçbir yetkili tarafıma bilgi vermemiştir. Üzülerek belirtmek isterim ki, en son çare olarak yasal haklarımı kullanmak durumunda kalacağım.

profile profile profile
07 Aralık 2023 08:22 (Şikayetten 10 saat sonra)
08 Aralık 2023 18:49

Müşterimiz ile iletişime geçilerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Kymco Müşteri Hizmetleri

08 Aralık 2023 19:47

Bugün müşteri hizmetlerinden bir temsilci aradı ve bahse konu parçanın yetkili servise gönderileceğini bildirdi. Yetkili ve sorumlu birinin araması gerektiğini düşünüyorum. Kymco ve hizmetleri hakkındaki yorumumu arızam giderildikten sonra yapacağım.

Mevlüt
Mevlüt

Hocam sorununuz giderildi mi?

Volkan

Biraz yordu ama giderildi kardeşim

İlker
İlker

Merhaba; sorununuz giderildi mi? Son durum ve Kymco nun malının arkasında durma yaklaşımı hakkında görüşlerinizi iletir misiniz?

Gökal sonucu yetersiz buldu

Motolux Servis Sorunları Ve Mağduriyet

Gökal
02 Nisan 2025 19:29
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kymco DTX360 Akü Problemi Ve Koşuyolu Doğan Trend Servisin İlgisizliği

Barış