Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız 2.3
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Kwai ile ilgili bir şikayetin mi var?

Kwai Yardımcı

587 Şikayet
Şikayet Sıralaması
3 gün önce

Kwai Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Kwai hesabıma giriş yapamıyorum telefonla giriş yok ve müşteri hizmetleri yok eski emailim kapandığı için giriş olmuyor lütfen yardımcı olun bir suru videom var lütfen yardımcı olun bu konuyu çözüme kavuşturmanızı bekliyorum zira 6 aydır o hesabi büyütmek için uğraştım

Kwai Hesabıma Giriş Yapamıyorum

Kwai Yorum Yapamıyorum

Paylaşımlarıma yorum yapamıyorum sadece beğeni yapabiliyorum. Bilgisini olan var mıdır? Yardımcı olur mu kim ilgileniyorsa. Yardımcı olsun bekliyorum en kısa zamanda. İnsanlar paylaşımlarına yorum yapabiliyorum ama yaptım paylaşımlarıma yorum yapamıyorum.

Kwai Den Papara Hesabımın Silinmesini İstiyorum

Kwai'den Papara hesabımın silinmesini istiyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ☹️☹️☹️🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Kwai Elmas Yükleme Hatası

70 Elmas olmasına rağmen elmas çarka katılamıyorum yükleme yapınız hatası veriyor boşuna yüklemiş oldum sayılır ya sorunumu düzeltin ya da paramı geri verin herhangi hediyede atılmıyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler Kwai: teşekkürler

Bonus Çalışmıyor. Kwai Bonus Not Working

Kwai Bonus çalışmıyor yardım. Kwai Bonus Not Working. Kwai Bonus çalışmıyor çalışmıyorsa sileceğiz programı yardım yardım yardım yardım yardım 7272 yardım yardım yardım yardım yardım lütfen yardım video göstermiyor yardımcı olursanız sevinirim Bonus altın

Bonus Çalışmıyor. Kwai Bonus Not Working

Kwaiye Numaramı Değiştirdiğim İçin Giriş Yapamıyorum

Numaramı değiştirdim ve kwaiye giriş yapamıyorum kod eski telefonuma gidiyor ne yapmam lazım yardımcı olabilir misiniz acil bana eski telefona kod gidiyor ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim yardımınızı bekliyorum...

Kwai Telefon Numarası İle Giriş Yapamıyorum

Kwai telefon numarası ile giriş yapamıyorum videolarım vardı yardımcı olursanız çok sevinirim önemli fotoğraflarım var telefonumda saklama alanı olmadığı için silmiştim geri yüklediğimde yeni kayıt olmam isteniyor telefon numarası ile giriş yapıp nasıl videolarıma ulaşabilirim

4 hafta önce

Kwai Giriş Yapamıyorum Yardım

Merhaba iyi çalışmalar telefon değişiklik yaptım ve Android cihaz ile cep numaramla giriş yapamıyorum kwai lütfen yardımcı olursanız sevinirim iyi günler dilerim kwai videolarım resimleri ve hesaplarım arkadaşlarım mesajlaşıyordum lütfen yardımcı olun

25 Şubat

Kwai Giriş Bilgilerimi Unuttum

Giriş bilgilerimi unuttum hesabıma giriş yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz? Telefon numarası ile kayıt olmuştum fakat o numarayı girdiğimde yeni bir hesap açıyor direk Denemediğim şey kalmadı başka hesaplardan hesabımı görebiliyorum yardım acil

Kwai Giriş Bilgilerimi Unuttum
23 Şubat

Kwai Giriş Yapamıyorum Lütfen Yardımcı Olun

Öncelikle iyi akşamlar yaklaşık iki ay önce telefon numaramı değiştirdim daha sonra kwai silmem gerekti geri indirmeye geldiğim zaman numaram değiştiği için giriş yapamadım lütfen bana yardımcı olun hesaba giriş yapmamın bir yolu var mı yardımcı olursanız sevinirim

17 Şubat

Kwai Arama Bölümünü Silmişler

Kwaide arama bölümü kapanmış neden kimseyi bulamıyoruz sade benimkimi kapalı kwaide arama bölümü açılmayacak mı neden kapatıldı yardımcı olacak var mı sildim yeniden yükledim güncelledim ama olmuyor düzelmeyecekse uygulamayı kullanmam silerim. Daha iyi

• profile
1 Destekçi
15 Şubat

Kwai Kayıtlı Papara Hesabımı Silemiyorum

Kwai uygulamasından para çekmek için bağlamış olduğum Papara hesabımı uygulamadan silmek istiyorum, uygulamadan kaç defa müşteri hizmetlerine mesaj yazdım hiçbir şekilde dönüş olmuyor. Lütfen yardımcı olur musunuz kwai yetkililerinden dönüş bekliyorum.

04 Şubat

Kwai 'de Videolarım İznsiz Kullanılıyor

Kwaide benim TikTok videolarım kullanılıyor. Hepsi benim hesabımdan izinsizce alınmış. Hesap ıd:Ömer***. Bu hesabın kapatılmasını istiyorum. Benim videolarımın hepsi alınmış gereğinin yapılmasını istiyorum. Yardımcı olursanız iyi olur. Tamamıyla paylaşılan videoları ben paylaşmıyorum.

01 Şubat

Kwai Hesap IBAN Numaramı Kabul Etmiyor

Kawai IBAN 'ı kabul etmiyor lütfen bu durum bir çözüm bulursanız çok memnun olurum kaç gündür IBAN ekleyemiyorum bunun nedeni nedir acaba kaç gündür demiyorum en az 10 kart denedik asla IBAN kabul etmiyor lütfen yardımcı olursanız mutlu olurum.

29 Ocak

Kwai Açılmıyor Ve Yardım

Ben de kwai'e giriş yapamıyorum. Wi-Fi ile açılmıyor ama kendi internetim ile açılıyor. Neden lütfen en kısa sürede yardımcı olmanızı bekliyorum. Niçin böyle bir sorun çıktı kwai uygulamasından dolayı mı yoksa internetimle mı alakalı internetime bakıyorum bir sorun yok.

27 Ocak
Orhan'ın Teşekkür Mesajı
  • 30 Ocak 07:32

“Teşekkür”

Kwai Modaratör Onayı Alamıyorum

Modaratör onayı alamıyorum lütfen yardım edin 50 tane videom var ama yine modaratör onayı alamıyorum. Teşekkür ederim yardımcı olursanız sevinirim. Lü...

24 Ocak

Kwai İhlal Sebebi Diyor

Ben Kwai hesabıma giremiyorum yanlış bir şey yapmadım bu kadar saçma insanların kötü yorumları onların hesapları kapanmıyor biri beni şikayet etmiş hesabıma el konulmuş bana yardımcı olun bu konuda. Yanlış bir şey yapmadım biri beni şikayet etmiş bu gerçek yardımcı olursanız sevinirim.

23 Ocak

Kwai Görevler Kısmında Görev

Kwai de görevler kısmı gözükmüyor görev yok diyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler undan dolayı görevleri yapamıyorum bu durumun düzeltilmesi için desteğinizi rica ediyorum neden bu şekilde sorun yaşıyorum lütfen destek olursanız bir an önce sevinirim

Kwai Görevler Kısmında Görev
21 Ocak

Kwai Bonus Altın Vermiyor Video İzlenmesine Rağmen

Kwai izleme bonusu kaç gündür çalışmıyor altımda vermiyor bu ne ya geri dönen yardımcı olan yok en kısa zamanda ilgilenmenizi istiyorum. Lütfen yani bir gün olmaz kaç gündür video izlememe rağmen kwai bonustan altın kazanamıyorum ben gereğinin en kısa zamanda yapılmasını isterim

Marka Profili

Kwai marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %79
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Kwai marka profilini oluşturdu.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetleri cevaplama oranı %79