Tc Zuhal sonuçtan hiç memnun değil

Kuştur Club Tatil Köyü'nde Tatil Burnumuzdan Geldi

24 Temmuz 2023 15:56

Kuşadası'nda bulunan kuştur Club otel ile anlaşmamızda 4 gece 5 gündüz şeklindeydi otele giriş yaptık. 3 geceden sonra çıkın dediler kalırsanız üzerine para ödeyin dediler.

İki aile olarak 2 aylık ve 1 yaş bebeklerle mahvolduk. Tatil burnumuzdan geldi. Otel her şey dahil diye geçiyor ama soğuk kahveye, portakal suyuna para istiyorlar. Bildiğiniz turistlere değer veren otel olmuşlar. Animasyon ekipleri bile Türkçe konuşuyorlar gerek duymuyorlar. Otelden şikayetçiyim.

26 Temmuz 2023 17:56

Kuşadası'nda Kuştur Club Tatil Köyüne arkadaşların tavsiyesi üzerine iki aile olarak gittik ve daha gider gitmez resepsiyonda odamızın hazırlanmasını 2 saat bekleyerek (2 aylık bebekle ve 1 yaşındaki çocukla) tatilimizin ilk andan nasıl kötü geçeceğini haberdar ettiler aslında. 4 gece 5 gün olarak anlaşılan otelde 4. Gün arandık ve odayı boşaltmamızı söylediler. Daha sonra oda kapıları kilitlendi ve 2 aylık bebekle yine mağdur edildim odaya giremedim sıcakta dışarıdaki bankta bekledik. Tekrar ücret ödedik ve internet sitesinde 3 günlüğü 21000 olan otele 26000 para ödememize rağmen bize 3 günlük ücret ödediniz deyip çıkın dediler. Bu kadar lakayıt iş bilmez bir yönetim görmedim. Nerede sınıf öğretmenliği okuyan özel eğitim öğretmenliği okuyan iş ile alakası olmayan insanların çalıştırıldığı bir yer. Etkinlikler olsun gösteriler olsun tek bir Türkçe duymadığım bir yer. Havuzda boş şezlong bulamadığın, kendini yabancı gibi hissettiğin sanki bu otel için para vermemişsin de dışarıdan kaçak girmişsin gibi hissettiğin bir otel. Arkadaşlar karar sizin deneyimlenmek isterseniz tüm bunlara rağmen gidip gelebilirsiniz. Bana İtimat etmiyorsanız gidip deneyimleyin. Dediklerimi birebir yaşayacağınıza eminim.  tek güzel olan şey otele ait olmayan hayvanlar.

Ek

Ruhsar
Ruhsar

Sonuç yazmadığınıza göre...? Tatil köyü haklı siz yanılmışsınız " diye bir sonuç çıkıyor?

Zeynep
Zeynep

Otel size bir dönüş yaptı mı acaba bizde bu otele gitmeyi düşünüyorduk da

Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

16 Eylül 2023 14:31

08 Temmuz 2025 14:11