Onurcan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Speedlight Elektrikli Bisikletimde E24 Hatası

17 Temmuz 2023 13:15

30 Nisan 2023 tarihinde Burdur'da bulunan BİM mağazasından aldığım Kuba Speedlight elektrikli bisikletim, satın aldıktan sonra sürekli olarak E24 hatası veriyor. Bucak'ta bulunan servise götürdüm ve beyin arızası olduğunu söylediler. Ancak fabrikada beyin bulunmadığı için sorunumu çözemediler. Bu durum beni mağdur etti ve mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

Balcılar
Balcılar

Merhaba;benimde aynı şekilde ekranımda e24 yazısı vardı. Motorla iletişimi sağlayan elektriği devre dışı bırakıyordu. Arka oturak kısmını açıp kablolarını kontrol ettiğimde kırmızı renkli bir kablonun tam olarak yerinde olmadığını gördüm ve o kabloyu yerine oturttuğumda arıza kendiliğinden kayboldu. Kontrol etmenizde fayda var. İnşallah benim kadar şanslı olursunuz:)

Onurcan

Efendim öncelikle yorumunuz için teşekkürler, bisikleti ilk aldığımda zaman e 24 hatası verdi bende arka koltuğun altındaki kabloları kontrol ettim beyaz kablo gevsekti onu taktım düzeldi ama 1 gün sonra yine aynı oldu servise götürdüm kablodandır soktu taktı bir şeyler yaptı ama olmadı. Yaklaşık 3 aydır problem devam ediyordu. Gecen hafta çözüldü servis bir ustaya yaptırmış kablo köpük olduğu için temassızlık oluyormuş değiştirdiler. Anladığım kadarıyla bu E24 kablo ile temassızlık halinde oluyor Neyse ki çok şükür Allah'a çözüldü

30 Ekim 2023 14:01

Kuba Motor Küba Speedlight Akü Sorunu

17 Ocak 2024 17:06
Şamil sonuçtan hiç memnun değil

24 Mayıs 2023 13:25