Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Seferihisar Motorla Bayisinden Alınan 0 Km Ayıplı Küba Rubano 150cc

26 Temmuz 2024 20:38

22 Nisan 2024 tarihinde İzmir Seferihisar Motorla Küba ve RKS bayisinden sıfır almış olduğum Küba Rubano 150cc marka ve model motosikletimin 8 Mayıs 2024 tarihinde ilk 500 km rodaj bakımından sonra 24 Mayıs 2024 tarihine kadar motorun kranktan ses gelmeye başlama şikayeti ile 1.129 km iken bayiye tekrar götürdüm. Seferihisar’dan Urla bayisine tamir için giden motorumun krankı fabrikaya gitmiş ve garanti kapsamında değişmiştir. Bayi ustası beni arayarak üst silindirde krank sebebi ile çizilmiş, değişmesi gerek, 1 ay da bu parça için bekleriz deyince 2.750 TL parçayı kendi cebimden alarak motorumu 28 gün içerisinde servisten teslim aldım fakat motorun çalışması anormal, marş almıyor. 6-7 defada zor çalışıyordu, durunca stop ediyordu. 1.622 km'de tekrar Urla bayisine tamir için götürdüm ve enjeksiyon arızasından dolayı parça yine fabrikaya giderek garanti kapsamında değişti. Fakat bana satışı yapılan bu ayıplı motoru iade etmek istediğim için bayiye giderek şikayetimi dile getirdim ama iadeyi kabul etmediler, misli ile değişim istedim. Onu da kabul etmeyerek ikinci el başka bir motor önererek üzerine de nakit talep ettiler. İlgili kurum ve yetkili bayi mağduriyetimizi gidermedi. Bu yüzden yasal yollarla hakkımı arayacağım. Tüketici Hakları Mahkemesi'ne dava edeceğim. Bayideki ilgili kişiye yasal yollardan hakkımızı arayacağımızı söylediğimizde WhatsApp'tan bizi engelledi.

profile profile profile
28 Temmuz 2024 10:05

Kranktan kaynaklı çizilen üst silindir parça faturası

28 Temmuz 2024 10:09

Fatura

Kader

Öncelikle geçmiş olsun diyeceğim. Aklımda Küba cristal50cc mopet almak vardı ama bu sayfadaki şikayetleri görünce yanlış bir karar verdiğimi fark ettim. Yerli olduğundan tercih sebebemdi yanlış tercihmis.

Cemal

Bütçeniz kısıtlı dahi olsa 20 yıllık Japon alın, bu sıfırlardan sizi daha az yorar

Sıfır Aldığım Motosiklet 170 Kmde Motor Kilitledi Sorunlar Bitmiyor

Nurettin
14 Ağustos 14:47
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
16 Mayıs 19:07