Kadir sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Motosiklet Arızası

28 Mayıs 2023 23:56

Kuba zenzero 125 CC motor aldım daha yeni bir buçuk aylık motor 3700 km'de bakımlarını düzgün götürüp yaptırıyorum motorda çekiş problemi var boğuluyor arada yapıyor ama yapınca da 40 km geçmiyor urfa'daki ana bayinize usta motora götürdüm 5 defa götürdüm en son götürdüğümde biz gerekli ayarları yaptık. Artık yapacak bir şeyimiz yok dedi. Başınızı çaresine bakın bu konu ile ilgili gerekli işlemlerin yapılmasını istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Merthan
Merthan

Arızanın muhtemelen sebebi ateşleme bobininden kaynaklı. Bende de Kuba zenzero var. 450 km de arıza yaptı ve 3 ay serviste yattı. Servisleri işten anlamıyor. Garantiyi yakıp sanayi ustasına götür. Eğer ateşleme düşük derse aynı arızadır. Ben Yamaha ybr ateşleme bobini taktırdım. Motorun yakıt tüketimi bile azaldı. Serviste boşuna sıra bekleme. Bana 3 ay sonra yedek parça gönderdiler motorda ki sağlam garantiden gelen arızalıydı. Servisler klasik gaz kelebeği arızası diyorlar genelde ama o arızalı olursa motor durur halde sanki son gazı veriyormuşsun gibi ses çıkarması lazım

Kadir
Kadir

Teşekkür ederim yorumun için ben kökten hallettim 30 bine aldığım motoru 25 bine verdim. Emeği geçen arkadaşlara ayrı teşekkür ederim

Tarık sonuçtan hiç memnun değil

09 Haziran 2023 17:01

Kuba Motor Kuba Zenzero 125 CC Pişmanlıktır

05 Ağustos 2023 11:52
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Yetkili Servis Ve Garanti Sorunu.

29 Mayıs 2024 16:24