Resul sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Küba Promax 450

15 Nisan 2024 16:58

Merhaba, Küba Promax 450 ATV satın alalı henüz beş ay olmuştu ancak aldığım günden bu yana sorunları hiç bitmedi. İlk ay antifriz sızdırıyordu, keçesi değiştirildi. Dörtlü düğmesi satın aldığımdan beri çalışmıyor. Şimdi de radyatör su eksiltiyor ve arka fren yok. Servise verdiğim gibi geri aldım; arka fren hava yapmış, hareket ederken basılı tutulursa sorun çözülür denilerek gönderildiler. Suyun nereden eksilttiğini hala çözemediler. ATV'yi sorunları için götürdüğüm üç servis de bakımı yanlış yapmış. 'Ben bakım yapacağım' diyerek benden 5850 TL aldılar ve aynı sorunlarla bana geri verdiler. Ertesi gün aradığımda 'Ben çok yoğunum, başka servise götürün ya da bir ay sonraya randevu veririm' diyerek beni oyaladılar. ATV şu anda hiç çalışmıyor ve hiçbir servis bakmıyor; ya ATV ustası yok ya da çok yoğunlar. Bakım yapılan ATV ertesi gün su eksiltmeye devam ediyor. Arka fren yine yok ve en sonunda tamamen çalışmaz hale geldi. Küba markasından pişmanlık duyuyorum ve kesinlikle pişman olacağınızı düşünüyorum. Servis hizmetleri kötü ve şimdi Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmayı düşünüyorum. Bir daha Küba markasının yanından bile geçmeyeceğim.

Resul
Resul
06 Ağustos 2024 14:30

Sorun hala aynı ve çözemediler mahkemeye başvurdum arabulucu atandı ve gene bir çözüm sunamadılar ve dava açıyorum beni böyle uğraştırıyorsunuz ya sizi Allah'a havale ediyorum

Resul sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Promax 450 Atv İle Sürekli Sorunlar Ve Çözüm Bulamama

06 Ağustos 2024 14:46
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Küba Promax 450 Gaziantep Fabrikası İlgi Alaka Sıfır Yazıklar Olsun

30 Eylül 2023 23:16
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
06 Ağustos 2024 20:08
Malik sonuçtan hiç memnun değil

Bakım Sonrası Devam Eden Arızalar Ve Garanti Sorunu Nedeniyle Mağduriyet

25 Haziran 2025 23:13