Kuba Motor Küba Ege 50 Motosikleti Arızalı

Kuba Motor Küba Ege 50 Motosikleti Arızalı
03 Eylül 2023 21:45

Küba Ege 50 motosikleti taksitli şekilde 2013 model ürünü 40300 gibi bir fiyata aldım. Henüz 100 km olmadan çalışmamaya başladı. Servise götürdüm karbüratörden hava aldığını söyledi. 10 gün sonraya randevu verdi. Ürünü teslim aldığımda buji değişimi yapıldığını (o zaman km 375 olmuştu) söyledi 250 TL para aldı. Henüz sıfır motorsiklet alıyorsunuz ve dakika bir gol bir başlıyor arıza vermeye. Şu an hala istop ediyor. Alt takımdan değişik sesler geliyor. Benzin göstergesi sarhoş gibi hareket ediyor. Montajı çok kötü yaptılar. Keşke iade edebilsem. Şu an km 493

30 Temmuz 2024 18:01

Motor şu an 2250 km de servis yağ değişik ücreti o kadar pahalı ki artık servise uğraşmıyorum bile direk sanayi 250 TL. Motorun parçaları kendi kendine kırıldı attı plastiği yani. Benzin deposu çok küçük zaten yakıtta km de 1 TL

30 Temmuz 2024 18:02

Hiçbir şekilde rölanti ve hava ayarı tutmuyor. Rüzgarlı havada giderken neredeyse stop edecek duruma geliyor

31 Temmuz 2024 07:57

1900 km de bağlantı yerinden egzoz kırılmıştı giderken kendi kendine, sanayide kaynattitmistim şimdi az önce yolda giderken 10 cm ilerisinden yine kırıldı.

23 Ağustos 2024 20:50

Evet. Güzel Küba markası. Henüz 3 bin km görmedim ama her türlü arızayı gördüm. Yolunda giderken motoru şaseye bağlayan bir karış boyundaki vida çat diye kırıldı. Yine yok Bir baktım sol taraf kırık plastik parça. Azıcık daha km yaptım ki Bir de ne göreyim 1 viteste boş lamba göstergesi yanmıyor. Neyse bu sabah da artık akü olduğu halde marş da basmaz oldu. 1996 model mez çalıştırır gibi ayakla basa basa çalıştırıyorum motorum 2023 model hayırlısı olsun bakalım bir sonraki ne olacak bu arada egzoz 2 yerinden kırıldı sıra sıra...

Stop etme sorunun karbüratör hava ayarı lazım kardeşim düzelir anlayan birine götür yaparlar alt takım zaten çok engin yapmışlar ve yaylar hiç sorma yumuşak esniyor çok ucuz malzeme kulanmışlar

Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Ege Yetkili Servis Ve Motor Sıkıntısı

02 Eylül 2023 21:47
Kuba Motor Ege Yetkili Servis Ve Motor Sıkıntısı
Derbeder sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Sorunlarla Karşılaşılan Motor Deneyimi

Derbeder
18 Ekim 2024 14:55
Sevder sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Cristal 50 Motor: Sürekli Arızalar Ve Yetersiz Servis Desteği

29 Ocak 2025 21:18