Kuba Moto Hussar 220 Pro Atv'den Memnun Kalmadım

18 Mayıs 2023 11:33

Kuba Hussar 220 Pro aldım aldığıma bin pişman oldum. Okulun 20 cm kaldırımından inerken jant çatladı sonra hız göstergesi bir anda 50 ile giderken 15.20 lere düştü servise gittik yarın gel yapalım dediler. Gittim bakmadılar bile 1 hafta sonra depo ful bir şekilde garaja koyuyordum 5 diş depodan 1 diş kalıyordu servise götürdüm filtre dediler. Filtre değişti karbüratör hortumundan akıtıyor dediler o değişti evvelsi gün tekrar aynı şeyler oldu. Depo delinmiş dedim tekrar gidip 800 lira istediler verdim. Yaptılar iki gün sonra başka motor servisine gittim depoyu kaynatmışlar sıfır depo parası aldılar 1 hafta sonra alarm kendi kendine ötmeye başladı. Işıklar yanmamaya başladı. Motor sadece bağırıyordu gitmemeye başladı. En sondada zincir gergisi değişecek dediler. Tak tak vuruyordu depremden 6 gün sonra oldu. Götürdüm Atv yi verdim. Gergi sipariş ettiler 1 hafta sonra tekrar gittim hâlâ gergi gelmedi Gaziantep'te fabrikada depremden dolayı gelmiyor dediler. Mx220 kullanıcıları yani bizleri paramızla rezil ediyorlar. Kazandıkça kazanmaya çalışıyorlar. Kuba Atv pişmanlıktır. En son yokuş yukarı arkadaşım iniyordu tek çıkıyordum 53 bin liraya aldım zamanında şu an 75,80 bir şeyler sıfır ederi taş çatlasın 35. Ben aldım 53 e 4 ay sonra 38 e verdim. Almaz olsaydım.

Şeref sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Pişmanlıktır

07 Eylül 2024 14:10
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor Küba Promax 450 Gaziantep Fabrikası İlgi Alaka Sıfır Yazıklar Olsun

30 Eylül 2023 23:16
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Arome 125 Pro Ve Bitmeyen Arızalar, Parça Sorunu!

Barış
13 Ağustos 2024 22:16
Berkin sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Motor VIP TRACK250 Pro ATV Şanzıman Sorunu Ve Servis Çilesi

04 Mart 2024 16:54
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Kuba Hussar 135 ATV  İle Yaşadığım Sorunlar Ve Çözüm Arayışım!

31 Mayıs 2024 22:20