İşıl sonuçtan hiç memnun değil

Kristal Şehir Site Yönetim İlgisizliği

27 Haziran 2024 00:08

Kristal Şehir e 7 ay oldu taşınalı.
Her şey iyi idi. Sadece aidat ödemeleri konusunda sorun oldu. Aidat ödemeleri düzenli olarak ne mesajda ne telefonla söylenmedi. 3 üç ay ödemediğiniz takdirde haciz işlemi başlatılıyormuş. Bu da söylenmedi. Hiçbir şekilde haberim yoktu. Sonra dairede ben oturduğum halde bana değil ev sahibime haciz gidiyor, üç aylık ödeme.

Sonrasında avukat çalışanı arıyor. Üç aylık ödemenin hemen yapılmasına ve avukatlık ücretinin tamamını ödenmesini istiyor.

Kristal Şehir yönetim bana bunu bildirseydi ben ekstra bir avukatlık ücreti ödemek zorunda kalmazdım. Yönetim hep reklam gönderir biz bir aileyiz der ama hayır, hiçbir şekilde kimse gerçekten dürüst empati ile karşısındaki insana değer vermiyor. Yönetici de olsanız bizler bir arada yaşayan insanlarız açıp telefonla bana bildirseydi ben zaten uzatmaz ödememi yapardım. Düzenli gönderilmediği halde tutarlar söylenmediği halde hatta, haciz bildirilmediği halde sonunda iki kat ödeme yapan ben oluyorum. Ve gerçekten artık insanların bu kadar duyarsız olmasından yoruldum. Beylikdüzü'indeki tüm siteler daha doğrusu sanırım İstanbul'daki siteler yönetimleri profesyonellikten uzaklar. Sadece açıp bildirmeleri gerekiyordu insanlık gereği. Ama duyarlı insanlar maalesef yoklar. Ve ben onlar yüzünden iki kat ödeme yapmak zorunda kaldım. Adalet bulamıyorum çünkü siteyi hiçbir yere şikayet edemiyorsunuz. İnsanlar bazen zor durumda kalabilirler bir haber verilseydi haciz durumu ben durumumu izah eder zaman rica ederdim ya da ödememi yapmak için çaba gösterirdim. Öyle olmuyor durum hem iki kat para ödüyorsunuz hem de avukat çalışanından azar işitiyorsunuz.

Bu şikayetin bir yere varacağını zannetmiyorum ama en azından herkes kristal şehrin diğer siteler gibi aynı olduğunu bilsin ben çok farklı zannediyordum. Ve gerçekten iki kat para ödediğim için hakkımı helal etmiyorum.

Aidat Ve Ortak Giderlerde Şeffaflık Eksikliği Ve Fahiş Ücretler

06 Ağustos 2025 21:10
aidat-ve-ortak-giderlerde-seffaflik-eksikligi-ve-fahis-ucretler-1.jpg
Nur sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2025 00:15

Site Aidatları ve İletişim Sorunları Hakkında Şikayet